pyton79 02.04.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 witam czytam instrukcje ustawień sterownika i nie bardzo kumam jak ustawić to cacko..żeby działał w taniej taryfie.Na początku ustawiam temp nocną na 21 st a dzienną na 12 st i nie wiem dlaczego male po chwili mimo zaakceptowania przyciskiem ok zamienia mi temp nocną z dzienną.Nastawiam cały tydzień na program 6 i chcę ustawić temp nocną od 1 do 6 i od 13 do 15 i nie potrafię tego nastawić .Pomoże ktoś łopatologicznie to nastawić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyton79 02.04.2013 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Już prawie wszystko jasne,tylko pozostaje pytanie czy temperatura nocna będzie zawsze niższa niż dzienna?I poprostu muszę tak nastawić że dzienna -ta wyższa bedzie od 1 do 6 i 13-15 a nocna ta niższa w pozostałych godz ?dobrze myślę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts