OlaB. 22.04.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 witam! Nie polecacie mebli Black Red White ,no wiec prosze poradzcie mi jakie mam meble wybrac z innej firmy ale w podobnych cenach,szukam mebli do pokoju dziennego(jakas komode,szafe,szafke pod telewizor)dziekuje bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 22.04.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 A ja własnie mam meble do pokoju dziennego i gabinetu z BRW. System XX czy cos tak. Na dodatek dokupywalismy je po trochu w miare potrzeb. jedyny producent, u którego były regaliki, komody, barek, półki i... biurka!!! W jednej tonacji! (u nas olcha). Za niewielkie pieniądze (trzeba samemu skręcać, ale wszysciutko pasuje - jak lego). Po 6 latach (tyle maja najstarsze meble) nawet nic nie odłazi. Do kuchni też zamawiam z BRW - te tańsze z MDF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matrix 10.05.2004 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Mam mebelki z brw system i prezentuja się całkiem nieźle za rozsądną cenę. Brw ma w ofercie kilka systemów mebli więc jest w czym wybierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 10.05.2004 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Jeśli w podobnej cenie to chyba Top Meble lub Forte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agawa 11.05.2004 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Ja mam meble z BRW i nie narzekam-komódka, szufaldy, witrynka mała i duża i moje ukochane cudo narozna szafa a ostatnio dokupilismy jeszcze biurko pod komputer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.05.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Aniu99 w jakiej cenie są ich meble kuchenne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.05.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Też mam te mebelki w obecnym mieszkaniu stoją juz sobie około 4 lat i nic się z nimi nie dzieje a przy mojej młodszej córce przechodzą nie lada sparwdzian. jestem z nich zadowolona i mam nadzieję że nam jeszcze posłużą w nowym domku. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 11.05.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Aniu99 w jakiej cenie są ich meble kuchenne? Maluszku - to zależy. Są kuchnie z litego drewna (droższe) i z HDF (tańsze). Każda szafka (bez blatu, nóżek i uchwytów) ma swoją cenę. Np. szafka dolna 60 cm z dwoma drzwiczkami - 198 zł. Dolna szafka 60 cm z czterema szufladami - 340 zł. Moją kuchnię z HDF (bez sprzętu AGD) ok. 10 m2 (w literę U), duzo szafek, z blatami, oświetleniem, uchwytami itp. i montażem (15% ceny) wycenili na 9000 tys. Niedługo zamawiam. Projekt komputerowy wraz z kolorowymi wydrukami kosztuje 100 zł, które odlicza sie od ceny mebli jesli sie zamawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.05.2004 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Aniu - dzięki Na lite drewno mnie nie stać więc pewnie będą te tańsze mebelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 25.11.2004 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Ja też mam meble BRW- od 5 lat i nigdy więcej. Wszystkie szuflady sie ropadają w rękach. Ostatnio kleimy je co 2 miesiące- za każdym razem innym klejem ale nic to nie daje Niestety nie mam kaski na nowe więc pojada z nami do noewego domku, brrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 26.11.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 A ja mam już pare lat meble tańsze z firmy "BODZIO" i jestem bardzo zadowolona Do nowego domku też ich gdzieś w mojej okolicy odszykam i zrobię u nich zakupy...mogę spokojnie polecić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 26.11.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Maluszku nie przesadzaj z ceną, tak strasznie nie jest. Za mebelki z drewna wzór z ramą zapłaciliśmy ok 11 tys. W skład wchodzi szafka do zlewu 60 cm, szafka do zabudowy zmywarki i kuchenki. Szafy dwie 60cm jedna z 3 szufladami, szafa z 3 szufladami 90 cm i narożnikowa 30 Do tego na ściany 30, 2X60 cm i 2 poziome witryny 90 i narożnikowa. Trzeba powiedzieć, że to fronty są drewniane, reszta taka sama jak w innych meblach. Do tego sami robiliśmy blaty z płyt wiórowych pokryte kafelkami. take blaty wyszły dużo taniej niż gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.11.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Wiciornastek - 11 tys to dla mnie bardzo dużo. W każdym bądź razie stanęło na tym, że mebelki robi mój mąż (sam ). Wszystko kupujemy w fabryce mebli (tam gdzie zaopatruje się m.in. BRW) i za te mebelki (razem z blatami) wyszło nam, że zapłacimy ok. 4 tys zł. Fakt blaty są straszliwie drogie - my za blaty zapłaciliśmy ok. 900 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts