Doze 02.04.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Mam stelaz Viega + miska wc Cersanit DELFI. Nowe rury + nowa zabudowa, problem polega na tym, ze kiedy wlacza sie spluczke, to woda powoli odchodzi z miski. Woda zbiera sie w misce i splywa sobie wlasnym tempem. Mam odpowietrzenie na dach + zdjalem syfon z umywalki - bez zmian. Co moze byc przyczyna takiego zachowania ? Chyba, ze to normalne ? Jak cos moge nagrac "zjawisko" i wrzucic linka na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterowiec40 03.04.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 A "zawartość" w wodzie też spływa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doze 03.04.2013 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Tak splywa wszystko. Zastanawiam sie czy miska jest zatkana, a moze to jej "funkcja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
free_shop 03.04.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 (edytowane) Niektóre tak mają (spotkałem się z takimi rozwiązaniami).Sprawdź w instrukcji obsługi miski:D. Edytowane 3 Kwietnia 2013 przez free_shop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts