marekbo 02.04.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Witam, Mam 100m2 ścian wew. do wytynkowania, mam już betoniarkę i wannę (25T) piasku. Skułem stare tynki cem-wap, położę nowe instalację i chcę nowe tynki tylko nie wiem czy worka czy betoniarki. Są w ogóle gotowe tynki cem-wap z worka?, byłem w castoramie, ale nie znalazłem takich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Krasowski 02.04.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Witam, Mam 100m2 ścian wew. do wytynkowania, mam już betoniarkę i wannę (25T) piasku. Skułem stare tynki cem-wap, położę nowe instalację i chcę nowe tynki tylko nie wiem czy worka czy betoniarki. Są w ogóle gotowe tynki cem-wap z worka?, byłem w castoramie, ale nie znalazłem takich. Są dostępne, nawet w castoramie dolina nidy lekka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 02.04.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 R.K.: a taniej wychodzą z betoniarki. Po prostu trzeba przeliczyć koszty i tyle. Wyjdzie różnica i będzie wiadomo co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 03.04.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Masz Balto rację, wychodzą taniej, ale tak z drugiej strony: wyobraź sobie gościa który ma małe pojęcie o tynkowaniu - i jeszcze ma się pier.... z mieszaniem tego wszystkiego? Ja bym mu polecił z worka - będzie miał łatwiej, ale i drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 03.04.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 ewbuxxxo: tak - tylko tak czy inaczej trzeba mieć tzw. pojęcie, bo nawet na worku pod tym ile i czego dodać jest dopiska: "zgodnie z zasadami sztuki budowlanej".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts