Megiska 23.06.2014 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 (edytowane) dzięki!! dzięki!! dzięki!! czyli mam 17cm i 8cm głębokości... powinnam jeszcze po 0,5 odjąć by spokojnie nic nie zahaczało o górę i szuflada ładnie chodziła... no a ja kupiłam pojemniki 17,5cm i mi się nie zmieszczą - muszę je władować do 40cm no trudno... ja mam córki narazie tylko, więc może nie będzie aż tak źle no i postanowiłam pokupować sobie wszelkie możliwe przegródki!! by był względny porządek zachowany Właśnie właśnie też mam taki plan. U mnie musiały znaleźć się 2 szafki 40cm bo zmielili mi szafki na metod i wymiary kuchni ani podwieszany sufit by mi nie pasowały A mialy być same 60tki i 2x 80 na zlew i płytę wiec te niechciane 40stki wykorzystam na sztućce właśnie Edytowane 23 Czerwca 2014 przez Megiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 27.06.2014 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 (edytowane) Uwaga chwalę się Mój maturzysta zdał maturę i to całkiem całkiem Edytowane 27 Czerwca 2014 przez Megiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 28.06.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 no to super!! gratulacje wielkie!! słyszałam że ogólnie baaaaaaaaaaaaardzo dużo dzieciaków ma poprawki, bo niezdali mój uczeń też zdał chodził do mnie na matmę 2 czy 3 lata i ostro go maglowałam przed maturą... szału nie ma ale ponad 50% dostał... uważam że to i tak nieźle na niego, bo w porównaniu do lat poprzednich ta matura była dość trudna, a skupialiśmy się głównie na tamtych zadaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 30.06.2014 02:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 No właśnie, mój Stasiu (informatyko mat-fiz), z polskiego też dostał 50% i biorąc pod uwagę jego zainteresowanie przedmiotem i frekwencję na lekcjach uważam to za wielki sukces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 02.07.2014 02:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 01.07.2013 - 02.07.2013 Fundamenty się kopią :wiggle: :wiggle: Roczek minął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.07.2014 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Pierwszy Jubileusz !!! Gratuluję Madziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 18.07.2014 01:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Kończą kłaść poz-bruki Zaczęli robić taras z płyt tarasowych. Muszą zdążyć do wtorku, bo w środę przeprowadzka nie chcę zapeszyć i mam mega problemy z telefonem i mało zdjęć, ale poprawię się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 28.07.2014 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Nadaję z mojego biura czyli z pralni Nie mam jeszcze neta, więc próbuję przez komórkę Jesteśmy przeprowadzenia (w środę) ale toreb z rzeczami nie rozpakuje chyba do września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 06.08.2014 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Sorka za niebytność, ale rozpakowywanie toreb mnie przerosło, tym bardziej, że mamy nadal za mało mebli, na które miałabym postawić setki książek ale mieszka się super, większe przestrzenie i dużo wyższe wnętrza wszędzie poza salonem jest ok 3m a w salonie ciut mniej około 2.90... zupełnie inaczej się oddycha niż na dotychczasowych 2.60 kuchnia super duża i wygodna, ale na razie rozmieszczenie niektórych rzeczy w szafkach jest mega przypadkowe... ale nic to...kiedyś mi się uda to ogarnąć Porobię troszkę fotek i Wam powrzucam :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 06.08.2014 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 aaaaaaa i kocham moje "biuro" = pralnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula.nyna 07.08.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Czy mogę spytać ile Cię kosztował stan surowy zamknięty?Planuję budowę na późną jesień i zastanawiam się ile potrzebuję funduszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 07.08.2014 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 (edytowane) nie mam pojęcia i już się raczej nie połapię, nawet nie mam ochoty do tego wracać, może kiedyś do tego wrócę, ale nie sądzę :-x Jak byś była kiedyś w okolicy to wpadnij na kawkę i sobie pooglądasz stan surowy to nie był taki drogi... potem dopiero się zaczęło Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez Megiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula.nyna 08.08.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Domyślam się, że surowy jest najtańszy Myślałam że może będziesz pamiętać. Z tego co widziałam Twoje plany to mocno zmodyfikowaliście plan domu, co zapewne też wpłynęło na koszty budowy (sypialnia wychodzi drożej niż garaż). Póki co jestem na wylocie ciąży, jak już mały się pojawi to może zaciągnę Męża na małą wycieczkę do Poznania, w końcu teraz to tylko 2h samochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 13.08.2014 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Jak by co to wpadajcie nie było aż tak wiele zmian, a jak to wpłynęło na koszty, to nie mam pojęcia, gdyż tylko taki układ braliśmy pod uwagę nie mogę się z niczym wyrobić buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 14.08.2014 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Gratuluję przeprowadzki,moja była w terminie ,mieszka się cudnie,choć braków jeszcze wiele.Pozdrawiam cieplutko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.08.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Madziu, bywałas częściej jak byłaś bardziej zajęta.Dawaj foty a'la wielki brat.Naród czeka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 24.08.2014 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 obiecuję, że jutro, pojutrze wkleję to wklejanie, przesyłanie, przerabianie zdjęć na linki zewnętrzne jest mega upierdliwe i czasochłonne Na razie padam na pysk, bo jak wracałam z budowy, to w starym domu-mieszkaniu niczego nie rozpakowywałam i nie układałam... a teraz, nie mogę się wyrobić :bash: będzie dobrze, jak się do grudnia z wszystkim wyrobię :bash: pokoje dzieci jeszcze nie zrobione do końca, bo śpi u nas od 2 tygodni moja siostra z małżem na materacach chłopaków... Mieszkanie jeszcze się nie sprzedało :bash::mad: więc wszystko stoi... zakup regałów na książki np... więc książki są w kartonach i na kupkach na podłodze...:bash: zakup jakiś szaf i zagospodarowanie szatni i garderób...:bash: Buziaki, trzymajcie błagam, kciuki za udaną i szybką sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.08.2014 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 obiecuję, że jutro, pojutrze wkleję to wklejanie, przesyłanie, przerabianie zdjęć na linki zewnętrzne jest mega upierdliwe i czasochłonne Nie wiem czy jestem tutaj mile widziana, po ostatnich olewanych wpisach ale ulatwie tobie prace przy wklejaniu zdjec... wystarczy jak je wgrasz na jakis serwer... na tym serwerze otworz dane zdjecie -kliknij na nie myszka-kopiuj, przyjdz na Forum i zrob Wklej wtedy nie trzeba bawic sie w przerabianie zdjec na linki zewnetrzne pozdrawiam i zycze rychlego sprzedania mieszkania i udanych rownie rychlych dzieki temu zakupow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 25.08.2014 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Nie wiem czy jestem tutaj mile widziana, po ostatnich olewanych wpisach ale ulatwie tobie prace przy wklejaniu zdjec... wystarczy jak je wgrasz na jakis serwer... na tym serwerze otworz dane zdjecie -kliknij na nie myszka-kopiuj, przyjdz na Forum i zrob Wklej wtedy nie trzeba bawic sie w przerabianie zdjec na linki zewnetrzne pozdrawiam i zycze rychlego sprzedania mieszkania i udanych rownie rychlych dzieki temu zakupow dzięki dzięki ale z tym wgrywaniem na serwer też mi nie po drodze prawdopodobnie dlatego, że mam tych zdjęć za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.08.2014 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 To wrzuć tylko kilka. Takich czysto poglądowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts