Megiska 10.07.2013 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Aaaa i mój powściągliwy bardzo małż też się cieszy dzwoni, pyta i żąda zdjęć A ja się bardzo cieszę, że ON się cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 11.07.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Jaki masz piękny domek... ogrodnika Podziwiam Cię, szczególnie jak czytam relacje pisane o 2 z minutami... Chyba sobie zamówiłaś ten deszczyk (przynajmniej u nas padało)... Ps. Nie wiem czemu, ale jakoś nie czuję lęku przed Twoim pitbulem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 11.07.2013 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Zamawiałam, zamawiałam ten deszczyk skąd wiedziałaś Rano, w związku z deszczykiem nie podlewałam, ale około 17.00 podlałam na maxa i jeszcze ciut pokropiło, więc chyba nie będzie najgorzej No ja nocny stwór jestem tylko wtedy mam SPOKÓJ!!! Najwięcej wtedy myślę, planuję i działam Nie śmiać się z pieseczka... Fioneczka vel. PITBULL... jest naprawdę groźna Niedawno Jasiu nauczył ją szczekać, i jak któryś piesek zaszczeka, to gdy jest bezpieczna na kolanach Pana lub Pani to bardzo głośno szczeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 11.07.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Megisko, u mojej koleżanki też jest york i też Fiona A deszcz niech pada ileż to człowiekowi lżej my mieliśmy szczęście do opadów. samodzielnie niewiele podlewania wykonaliśmy nawet mój maż się chichrał, że jak opaska na piętrze była zalana to Bozia dała opadów jakiś tydzień, a to tylko opaska była strop podlany był raz raz my deszcz przez 5 dni chyba I zapraszam, zapraszam do mnie!!! Oby się udało nam ta choinka, podłogówka i cała reszta już woła do nas Boimy się kredytu jak ognia, ale idziemy w to jak po przyjaciela w ogień zmykam. bo mi się japa drze kolorowych budowlanych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 11.07.2013 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 oj tak!! śni mi się ta moja chatka oj śni!! Kredyt na dom czy mieszkanie to jeden z najsłuszniejszych kredytów (oprócz moich ulubionych 10 rat x 0% ) Nie martw się, będzie dobrze Nie mogę doczekać się tej gwiazdki, choinki... gotowania w dużej (większej) kuchni i przestrzeni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 11.07.2013 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Asti a gdzie zapraszasz?? nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 12.07.2013 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Witaj Megiska biegne sie przywitac od Ilonki , chcialam Ci powiedziec ze u Mnie znowu 4 Córcie Równowaga musi byc prawda Pozdrawiamy Ciebie i twoich chłopaków !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 12.07.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 No ja nocny stwór jestem tylko wtedy mam SPOKÓJ!!! Najwięcej wtedy myślę, planuję i działam Nie śmiać się z pieseczka... Fioneczka vel. PITBULL... jest naprawdę groźna Niedawno Jasiu nauczył ją szczekać, i jak któryś piesek zaszczeka, to gdy jest bezpieczna na kolanach Pana lub Pani to bardzo głośno szczeka Spokój spokojem, ale kiedy Ty ? No skoro człowiek musiał uczyć psa szczekać to jest się czego bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.07.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Poczekajmy na lekcję obgryzania kości, tarzania się w gównie oraz wąchania dup koleżkom. Na you tube będziecie bic rekordy popularności :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 12.07.2013 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 (edytowane) Witaj Megiska biegne sie przywitac od Ilonki , chcialam Ci powiedziec ze u Mnie znowu 4 Córcie Równowaga musi byc prawda Pozdrawiamy Ciebie i twoich chłopaków !!! Nie lubię Cię Weź się podziel W jakim są wieku ?? Miśka kości umie obgryzać sama, nawet ze śmietnika je wyjada A w goownie nie będzie się tarzać Dupeczek na szczęście nikomu nie woncha bo to dama jes Dzisiaj leniwie bo deszczyk za mnie podlewa domek Edytowane 12 Lipca 2013 przez Megiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.07.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 O kuźwa, ale hrabini sie Wam trafiła Co to za pies ? Jesteś pewna, że to nie....czerwony wiewiór ? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.07.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Witamy w klubie nadmiernie sie rozmnażających Zuziu U mnie też 4 sztuki no ale RAZ przełamaliśmy monotonnię i zrobił się synuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 13.07.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Nie lubię Cię Weź się podziel W jakim są wieku ?? To która chcesz : Najstarsza 11 lat , 9 lat, 3 latka i 14 miesiecy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 13.07.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Witamy w klubie nadmiernie sie rozmnażających Zuziu U mnie też 4 sztuki no ale RAZ przełamaliśmy monotonnię i zrobił się synuś O to jest nas Więcej Super , bo w moich okolicach wsród moich znajomych to ja jestem rekordzistka inni zatrzymali sie na 1 lub 2 A to u was i tak Baby rządzą U nas przełamac monotoni sie juz raczej nie uda bo po 4 CC mam kategoryczny zakaz zachodzenia w ciąże ze względów medycznych juz tą ostatnia cudem donosilam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 13.07.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Na lekcję obgryzania kości chętnie poślę moją sunię... ona jakaś taka wegetarianka... pomidorki, bananki, twarożek... ew. paróweczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 14.07.2013 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 No widzisz ZUZIU u mnie też już koniec rozmnażania ale ja mam luz bluss bo się już zachodzeniem martwić nie muszę Ja bym chętnie te Twoje dwie najmniejsze wzięła Bo te w okolicy 10 lat, to pewnie już są przemądrzałe jak mój Franek Teraz rozmnażać będę tylko Fioneczkę, bo chcę mieć minimum 2 suczki (albo i 3 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.07.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Zuzka, baby rządzą bo jak inaczej ? To rozmnazanie mozna zaplanować ? Narada jakaś ? Mój mąż raczej małomówny, stąd pewnie u nas tyle dzieci :lol2: Ja w ciąży to mogę sztangi podnosić, mimo, ze też mnie cieli 2 razy. Rudy 102 Znam takie psy co to żrą jakos dziwacznie, stąd moja teoria, że to nie psy tylko....czerwony wiewiór Madziu, a czy Fioneczka chce zebyś ja zapłodniła ? Obgadałyście to ? Przecie to małe takie. Rozerwie sie bidula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 15.07.2013 23:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Zebranie ziemi z pomiędzy ław Fundamentowych http://imageshack.us/a/img819/8259/naqb.jpg Wariacje... http://imageshack.us/a/img17/6362/rlp6.jpg http://imageshack.us/a/img507/9171/bnnq.jpg http://imageshack.us/a/img40/2333/qe1e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.07.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Tak ! To już jest wariacja Pierwsze - real foto Drugie - mam dobrego dealera Trzecie - PRL never ending story Czwarte - haj hitla Co jeszcze, podpowie Ci ta Twoja chora wyobraźnia ? :lol2: Pracowników też planujesz przedstawić w artystycznych ujęciach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 16.07.2013 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts