Magda 34 04.04.2013 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) 10 litrowy garnek:eek: U mnie na stanie największy to 2,5 litra Mam koleżankę,która ma 2 dorastających synów i męża i jak mi kiedyś powiedziała, że u niej dwa bochenki chleba schodzą dziennie, a na obiad ok 10 kotletów schabowych i 3 kilo ziemniaków to musiałam wyglądać na nieźle zdziwioną Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 04.04.2013 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Nie jedna, nie jedna bo mam suczkę a jesienią będę miała dwie no chyba, że jak mówi mój najstarszy syn, znając moje szczęście urodzą się same samce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 04.04.2013 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Uwielbiamy rosół... Jak gotuję rosół w tym garnku 10l, to na 1 dzień wystarcza rosołu a na 2 zostaje tylko tyle, żeby zrobić biały sosik potrawkowy oczywiście rosołu nie jest 10l bo jeszcze jest dużo warzyw i mieska, ale zawsze mnie to dziwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 04.04.2013 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Madzia, a Ty myślisz jeszcze o córeczce? Czy wolisz już nie ryzykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 05.04.2013 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 pozdrawiam i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 05.04.2013 00:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) beatagl Madzia, a Ty myślisz jeszcze o córeczce? Czy wolisz już nie ryzykować Myślałam całe życie, niestety nie udało mi się mieć córki 4 dzieci to dużo, jestem już zmęczona, pozatym mąż już by nie chciał... Po ostatnim (3) cesarskim cięciu mam ciachnięte (ze względów zdrowotnych) jajowody, więc sama już nie zaciążę ... i tak byłby syn... Mogłabym miec invitro... (moja siostra miała) ale już nie mam siły... od 19 lat albo jestem w ciąży w sumie (3lata) albo karmię w sumie (6 lat) albo mam malutkie dziecko (do lat 3) Więc córeczki mieć nie będę!! Staram się o tym nie myśleć, bo nie bardzo mogę się z tym pogodzić. Trochę tylko boli jak wokół rodzą się same dziewczynki... Wiesz Madzia, jak się ma 1 czy 2 dzieci, to jest to statystycznie prawdopodobne, ale przy 4 statystycznie córka mi się poprostu należała Dobra, nie marudzę już...Mam suczkę a będę miała 2 A tak serio, wiecie jak fajnie jest użyć, choćby do psa, rodzaju żeńskiego?? co zrobiłaś, widziałaś... Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez Megiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 05.04.2013 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Megiska, niech i ja powitam nowy dziennik budowy, domek bedzie piekny ale najcudniejsza to jest Twoja rodzina. Nie zebym zazdroscila ale zawsze marzylam o 3 synkach ... jest tylko 1. Zycze budowy bez problemow i jesli pozwolisz bede gosciem Twojego dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 05.04.2013 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 dusiek i zapraszam Dzisiaj mam się spotkać z panem, który robi minn. podłogówkę, żeby zrobił nam wycenę całości. Miałam do niego zadzwonić gdy dojadę na miejsce i nie zapisałam sobie numeru... adres mam więc pokombinuję Czy pamiętacie orientacyjnie ile kosztowała Was podłogówka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 05.04.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Zajrzałam, zaintrygowałam się będę podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 05.04.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Oj, Madzia odwiedzić Cię i już się lepiej robi na duszy A nawet słońce nieśmiało zaczyna świecić... może wiosna nadchodzi? Tak sobie teraz przypomniałam o żeńskich końcówkach, jak się nam urodził syn (po 2 córkach) długo mówiliśmy do niego: wyspałaś się, zjadłaś... Tak mi przykro, że Ciebie statystyka zawiodła Ps. Zdjęcia robisz cudne Magda34, u nas 2 chleby dziennie to też norma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 05.04.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Megi, uprowadzili Cię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 05.04.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Ale pozytywny dziennik:) i jaka piękna autorka:) . Będę podczytywała na bieżąco:). Pozdrowienia,powodzenia hej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 05.04.2013 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Napiszę więcej wieczorem jak położę dzieci i męża spać... Z Panem się widziałam, bardzo dobre wrażenie na mnie zrobił już przez telefon :D Teskniłam za Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 05.04.2013 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) bulwa i kachna2802 witajcie!! Dziewczyny!! Bardzo mi miło, że mnie odwiedzacie Dzięki Wam się więcej uśmiecham Niestety dostęp do kompa wieczorami mam ograniczony przez moich panów w weekendy też jest ciężko... Czasem czytam forum na tablecie, ale pisanie coś mi nie idzie, kilka razy już mi post wcieło a wiecie, że na tablecie tej ikonki nie ma... Nie było mnie...wróciłam do domu dopiero po 17 Zadzwoniłam jednak do Pana, którego firma zajmuje się instalacjami, z zapytaniem, jakie dokumenty mam przywieść, Pan powiedział, ze wystarczy, że przywiozę swoją głowę, no i jeszcze mogę też przywieść zgrabne nogi... Tak, że potkanie z Panem, bardzo udane. Koszty podłogówki nie będą dużo większe niż koszty tradycyjnego ogrzewania z grzejnikami Cieszę się bardzo bo ciągle mi w stópki zimno Pytanie na gorąco... Czy podłogówkę robiłyście też w garażu?? Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez Megiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.04.2013 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Cześć Megiska Wielkopolanko:) Alez pozytywna energia od Ciebie bije:):) Pozwól że się będę w niej ogrzewać od czasu do czasu:rolleyes: Powiem tak: Chłopaków masz świetnych, dziewczynka słodka;) projekt domu - rewelka (ma wszystko o czym marzyłam oprócz zamknietej kuchni:D ) Pójdziesz przez tą budowę jak burza - zobaczysz:) Ja merytorycznie za bardzo nie pomogę bo w te klocki cienka jestem ale kłapanie dziobem lubię więc się polecam w tej materii:) ps. ja tak jak Rocia mam 2 + 1 ale po namłodszym stwierdzam że chłopaki fajne są:hug:ale pomimo to życzę kolejnej panny jesienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 06.04.2013 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Lukarna witaj !! kłapanie dziobem, jak widać ją też bardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 06.04.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 U mnie z dostępem do kompa też ciężko. Korzystam jak dzieciaki w szkole, albo tak jak teraz jedna pojechała do kuzynki, a reszta poszła na zakupy Miałam w planach odkurzyć, ale posiedzę z Wami chwilunię Wcześnie się orientujesz w kosztach instalacji, jak przyjdzie już do wykonania będziesz miała wszystko umówione. Jak dobrze zrozumiałam będziecie dopiero zaczynać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frank_gr 06.04.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Ja pierdziu... masz 4 synow i meza i kredyt hipoteczny?? dobrze zrozumiałem?Bo jak tak to hardcore:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 06.04.2013 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Tak tak wszystko zaliczyłam Małż wyciągnął mnie na spacerek... tiaaaa miało być miło i romantycznie, ale było błoooooooooto po pachy..... :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.04.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Trzeba było w strone cywilizacji uciekać a nie łazić po błocie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts