Megiska 13.12.2013 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Dziękuję za pochwały Podłogówka będzie wszędzie wszędzie, poza garażem i spiżarnią powstałą pod schodami, bo tą z kuchni wywaliłam na rzecz wysokiej zabudowy o której marzyłam, a spiżarnia wyszła niecały 1m x 2m była tak mała i wysoka na 3m, że nic bym tam nie zmieściła - nawet gdybym schudła i sama tam weszła A choinkę serio serio planuję wstawić Za tydzień będzie już bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 20.12.2013 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 tynki, tynki, tynki http://imageshack.us/a/img689/9224/2m67.jpg http://imageshack.us/a/img5/6198/tbfd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 20.12.2013 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Ale macie imponujące tempo! Zazdroszczę pozytywnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vereenka 20.12.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Dostać tynki na święta - bezcenne Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 21.12.2013 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Pędzicie jak strusie pędziwiatry Aż się moja mordka cieszy A my Was gonimy Daszek nam się piknie robi. Chyba pójdę w Twoje ślady i już w tym roku wstawię choineczkę, frajda będzie że hej Megiska, jakbym już nie zaglądnęła, to na święta życzę Wam ciepłej, rodzinnej atmosfery, pięknego krzaczka w nowym domu, cudnych chwil spędzonych razem, jak najmniej trosk Cmok :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 24.12.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=231707&d=1387871276 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 24.12.2013 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 http://img7.imageshack.us/img7/2051/irgs.jpg WESOŁYCH ŚWIĄT !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 25.12.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Madziu z okazji Świąt życzę Wam, aby wszystkie plany, nawet te wydające się abstrakcyjne udało się zrealizować. Szczęścia - dzięki któremu te zamierzenia będą realne. Zdrowia, które pomoże w ich realizacji. Pieniędzy - bez których, nawet te najwybitniejsze są niczym. I przyjaciół, z którymi te sukcesy będzie można dzielić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 28.12.2013 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 31.12.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Megiska wszystkiego co najlepsze http://www.hdwallpapersinn.com/wp-content/uploads/2013/12/Happy-New-Year-2014-Text-SMS-for-girl-friend.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 04.01.2014 02:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Hejka kochane moje!! Wszystkiego (naj) LEPSZEGO w nowym 2014 roku Tynki się robią, ale z racji przestojów Świątecznych i Noworocznych powoli się wszystko dzieje... pewnie do połowy stycznia skończą W Nowy Rok mój Tata (76l.) trafił do szpitala strasznie słaby, okazało się, że ma zapalenie płuc... Teraz już jest lepiej, antybiotyki zaczęły działać, więc pomalutku wraca do siebie, chociaż jest nadal mocno wystraszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domi-nikka 04.01.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Kochana, tak podczytuję od jakiegoś czasu z przyjemnością... a tu takie mało przyjemne wieści Dużo zdrowia dla Taty. Zazdroszczę tak daleko posuniętej budowy Tak pozytywnie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 05.01.2014 00:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 (edytowane) Z Tatą jest chyba ciut lepiej, ale nadal jest bardzo słaby i bardzo się boi... ja też Cały czas boje się, że ktoś zadzwoni ze szpitala... Kupiłam mu wczoraj 2 bawełniane, śliczne piżamki w moim ukochanym sklepie i troszkę mu wygodniej, miał taką bardzo ładną, ale grubą. Mam nadzieję, że odpocznie i szybko wróci do zdrowia http://emotikona.pl/emotikony/pic/0heart.gif Hejka Domi-nikko Życzę Ci sprawnej i bezproblemowej budowy Jak czytałam Twoje zakochanie w Twoim miejscu na ziemi to tak jak bym o sobie czytała Zanim została podjęta ostateczna decyzja o budowie, a działka już stała i czekała (3lata) , jeździłam tam i chociaż sobie ją oglądałam i podziwiałam widok z okna kuchennego też wiedziałam gdzie co ma być. Ja zrezygnowałam z 2 stanowiskowego garażu na rzecz pralni i szatni właśnie. Szatnia ma być między garażem a domem, co by mi dzieciarnia butów i kurtek nie rzucała w korytarzu. Nasza część prywatna (sypialnia, łazienka i garderoba) jest na parterze, gdyż chcieliśmy się odizolować odrobinę od dzieciaków... i tak będą nadal wpadać nam rano do łóżka, ale miałam dość wspólnej obsikanej (i nie tylko) toalety W kuchni miała być spiżarnia, ale z powodu wielu okien nie było by miejsca na lodówkę i piekarnik, więc zrezygnowałam i wymyśliłam, że zrobię mini spiżarnię pod schodami, bo całkiem fajne pomieszczenie mi tam wyszło Taki nieudolny projekt kuchni, to było pierwsze co zrobiłam po zakupie projektu... tadam... Uprzejmie donoszę, że w dniu jutrzejszym zostaną całkowicie skończone tynki w całym domu Myślałam, że jeszcze długo to potrwa, a tu niespodzianka teraz niech sobie pięknie schną Edytowane 5 Stycznia 2014 przez Megiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domi-nikka 06.01.2014 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Cieszę się, że z Tatą lepiej. Życzę dużo, dużo zdrowia! To u nas z działką było podobnie Czekała ponad dwa lata i dopiero się przymierzamy... kompletujemy papierologię... Jeżeli mój małżonek będzie naciskał na trzeciego potomka to kto wie, może i my się wyniesiemy na dół... tylko nie wiem, co wtedy zrobię z drugą górną łazienką Trzeba będzie poprzebudowywać troszkę A tak poważnie, to chyba nie nadaję się na matkę trójki TAKICH dzieci.. moja dwójka wystarcza za sześcioro Podziwiam "wielomamy" - tu pokłon głęboki w Twoją stronę. Będziesz miała pociechę z takiej męskiej grupy wsparcia U mnie projekt kuchni powstał przed zakupem działki a potem wiele razy ewoluował mam lekkie zboczenie na tym punkcie ;P Z kolei my garaż powiększyliśmy - jednak w zimie ma to swoje plusy No i szatnia też i u nas powstała, bardzo mi na niej zależało, więc jakoś musiałam ją wcisnąć ;P Gratuluję tynków niech schną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 09.01.2014 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 HEJKA!! Tynki się poprawiają jak wyschły to się okazało, że są krzywe jak w stodole nie obrażając stodoły!!! Ale mimo, że zapłaciliśmy im wcześniej, przyjechali i poprawiają!! Właśnie wróciłam z gazowni (po 2godzinach:evil:), umowa podpisana, niedługo zaczniemy grzać robią się też sufity na piętrze. jestem ciutkę zmęczona i budową i chorobą (miesiąc byłam przeziębiona ) Tatę odebraliśmy wczoraj ze szpitala... wypisali go bo jest trochę lepiej, a mieli wczoraj ostry dyżur Buziaki!! Marzę o tygodniu w SPA Chciałabym przez cały tydzień wylegiwać się z książką w wannie, albo jeszcze lepiej na gorącej plaży, na leżaczku z książką i drinkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 09.01.2014 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Witaj Megi Zdrówka dla Wszystkich (tu miał być wykrzyknik, ale nie widzę go na mojej klawiaturze... grrrr... ale zonk .) Tak mega, MEGA, bardzo, BAŁDZO pozytywnie zazdroszczę tynków. A poprawki to w 90% chyba norma... Będzie dobrze U mojego taty cały sufit z kotłowni leżał na podłodze i też uznali to za normę, przyszli, porawili i poszli Marzę o tygodniu w SPA Chciałabym przez cały tydzień wylegiwać się z książką w wannie, albo jeszcze lepiej na gorącej plaży, na leżaczku z książką i drinkiem I pewnie żeby jeszcze jeden przystojny Pan masował, a drugi przystojny Pan wachlował Cmok wszystkiego dobrego noworocznie :* Edytowane 9 Stycznia 2014 przez asti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.01.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Siemka baby. Madziu no ale cóż się stało ? Poprawki to normalka. Ty sie ciesz, że dopiero tyle i w sumie tak pierdołowate. Ekipa grzecznie wróciła ? Poprawiają ? Zobaczysz, ogarniesz i to Gdybyś była jedyną, której niczego nie spitolą to zamiast plaży z macho latino, powinnas leciec na pielgrzymkę ! Ściskam mocno. Zdrówka dla taty. Asti, zaniedbujesz mnie ostatnio, kolezanko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 09.01.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Zdążyłam naprodukować kopię mojego posta, a tu się okazuje, że on jest Cud dnia dziewiątego stycznia Aniu - ja Cię chyba aj low ju myślałam, że strzeliłaś focha na całe życie i jeden dzień Edytowane 9 Stycznia 2014 przez asti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.01.2014 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Asti, dobrze się czujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 09.01.2014 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Raczej tak Chociaż ostatnio widoczne przemęczenie na horyzoncie, więc może jednak coś jest na rzeczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts