Mmelisa 09.06.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 o w mordę Megi!! ogromna kuchnia!! ile szafek! no extra... chyba miejsca Ci nie braknie, co? liczyłam tak sobie te wymiary szafek u Ciebie by się zorientować jak to u mnie będzie i będę miała gdzieś tyle samo szafek ale czad powiedz mi, w Ikea ci robili ten projekt? znaczy która szafka gdzie ma być? że tu szuflady na talerze tu na garki itp czy to sama zrobiłaś i pojechałaś tylko już kupić konkretne szafki??? ja mam z tym mega problem, bo nie wiem gdzie jaką szafkę dać by mi było wygodnie... bym miała blisko pod ręką wszystko... zaćmienie umysłu mam jakieś kurczę... pozwole sobie odp. Niestety ikea nie robi projektow..musisz zrobic sobie go sama na ich stronie.. i z nim jechac do nich..wiem bo pojechalam 2godz w trase i wrocilam z tymi slowami czyli niczym:sick: mozna tez u nich na komputerach zrobic projekt...ale wiadomo. czas mnie naglil..wiec zrezygnowalam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 09.06.2014 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Megi, jak ślicznie u Was!!! Toć to już zostać można! Mieszkać Zazdroszczę tak pozytywne Poszliście jak burza z budową. Jeszcze chwilunia, jeszcze momencik Czekam na pozostałe wnętrza. Kuchnia skradła moje serducho e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 09.06.2014 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Kochane jesteście :hug: Projekt robiłam sama w maju rok temu Zasada byla prosta... same szuflady, a szafki tylko narożnikowe "nerki" bosko same wyjeżdżają same teraz maja takie boskie szuflady w szufladach. W 1 40cm mam 6 szufladek, 3 zwykłe i 3 ukryte Jak kupię i skonczę dokręcać fronty szuflad to mogę cyknąć Wam fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 09.06.2014 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 lukasz69karolina wstaw dokładne wymiary to Ci zrobię projekt w planerze IKEI Tylko napisz czy z wyspą, czy z półwyspem gdzie płyta i jaka, jaka duża itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 09.06.2014 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Wrocę nocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 09.06.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 A co Ty Megi, netoperek jesteś? A może Pani Sowa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 09.06.2014 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Sowa sowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.06.2014 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 pozwole sobie odp. Niestety ikea nie robi projektow..musisz zrobic sobie go sama na ich stronie.. i z nim jechac do nich..wiem bo pojechalam 2godz w trase i wrocilam z tymi slowami czyli niczym:sick: mozna tez u nich na komputerach zrobic projekt...ale wiadomo. czas mnie naglil..wiec zrezygnowalam.. a pomagają oni chociaż jakoś? bo ja nie ogarniam zbyt tych maskownic przy ścianach... lukasz69karolina wstaw dokładne wymiary to Ci zrobię projekt w planerze IKEI Tylko napisz czy z wyspą, czy z półwyspem gdzie płyta i jaka, jaka duża itp... dzięki pokombinuję najpierw sama, tylko mi podpowiedz co tylko: jak szafka stoi przy ścianie to trzeba dawać tą pionową maskownicę zawsze by się dało otworzyć szuflady czy nie musi być??? bo ja mam szafki od ściany do ściany - coś jak tu: //fotka zapożyczona z netu/forum// wszystkie szafki to szuflady! czy mogę stawiać ją bezpośrednio przy ścianie, czy musi być luz i ta maskownica ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 10.06.2014 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Z tym to Ci napewno pomogą. Robisz projekt u nich na stronie (musisz sie zarejestrować i zalogować) jak zrobisz jakikolwiek zblizony chociaż to Ci go poprawiają. Zrób wymiary kuchni. Pozatym jest tez tam takie stoisko, gdzie projektuja od początku- kosztuje to ok 100- 150 zł nie pamiętam. Ale chyba jak u nich zamówisz to wliczają w cenę. Idziesz do ikei i logujesz sie u nich na swoim koncie i otwierasz swoj projekt. Co do rzeczonych maskownic- nazywają je blędą to ona ma okolo 8cm, ale u mnie zmniejszyli ja do minimum, okolo2-3 cm i jest super. a panele wykańczające nie są konieczne, ale sa bardzo ładne - w kolorze frontow moga być lub w innym, w połysku lub bez Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domi-nikka 10.06.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Wchodzę dzisiaj do Ciebie i widzę.... mój dom. Też wstępnie wybrałam drzwi Polskone model Passo - i czy to nie przypadkiem ten sam co u Ciebie? I też białe A kuchnia bardzo ładna - i też bardzo podobna do mojej przyszłej (w dzienniku są wizualizacje) Nawet układ sprzętu AGD ten sam Ślicznie u Ciebie. Z jednej strony Ci zazdroszczę, że już prawie mieszkasz, a z drugiej się cieszę, że jeszcze cała przyjemność urządzania przede mną (pewnie nie wiem, co mnie czeka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 10.06.2014 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Dziękuję za komplementy Domi-nikka przepięknie wychodzą Ci te wizki!! zazdroszczę!! Mi nic nie wychodzi U nas są POL-SCONE SIMPLE super cena była prawie najważniejsza, gdyż mamy 16 par drzwi wewnętrznych http://www.pol-skone.pl/product/drzwi-wewnetrzne-simple Faktycznie Twoja kuchnia podobna do mojej. Też chciałam zrobić "barek" ale na razie odpuściłam temat. Nie mieli identycznego blatu grubego na 7,7mm i zabrakło mi już weny i siły... Mnie wykończeniówka wykończyła więc chcę się jak najszybciej przeprowadzić, odpocząć i "pomyśleć o tym później" Mamy już barierki na balkonie i robią się schody wewnętrzne. Może uda mi się jutro coś Wam, wrzucić, albo w czwartek raczej, bo jutro mamy wiecho/parapetówkę dla robotników, bo wiechy nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 12.06.2014 02:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Tadam http://i3.fmix.pl/fmi510/f3f6d71b000914a353990ca2/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi691/082728e8001406c153990c90/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi16/54175864000d439853990c64/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2867/b991148800002d4a53990c79/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anniia 15.06.2014 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Witam się, piękny domek i jakie tempo :) kolorystyka elewacji baardzo w moim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 17.06.2014 23:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 (edytowane) hejka dziewczyny!! oto zaległe schody http://i2.fmix.pl/fmi2850/cbb7480a0023f37353a0d134/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2090/c98b7ddd001c5dc453a0d149/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi1552/dfd392de001141d753a0d15c/zdjecie.jpg wiechowe kurczaki z rożna podgrzewane w dziewiczym piekarniku http://i1.fmix.pl/fmi2547/a352c4480004112953a0d120/zdjecie.jpg Edytowane 18 Czerwca 2014 przez Megiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.06.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Madzia, schody zajebioza!Czym były malowane ?Na miejscu czy juz takie przyjechały ?Z czego ?Koszta ? Zdradzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 http://i1.fmix.pl/fmi2547/a352c4480004112953a0d120/zdjecie.jpg Czy miesko z kurczaczka sie jeszcze ostalo? Ty masz Megi piekarnik kompaktowy czy zwykly? Schody slicznosci... i nie wiedzialam ze kwiotki u Ciebie rosna Elewacja skonczona, dobrze ze bez dodatkowych szarosci nas wejsciem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 18.06.2014 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 (edytowane) Nie wiem o co chodzi z piekarnikiem kompaktowym Ma jeszcze do dokręcenia prowadnice. Wszystko wzielam z IKEI na myśl, że miałabym cokolwiek jeszcze wybierać i o czymkolwiek decydować robiło mi się niedobrze Wiec wsio jest z IKEI piekarnik z pyrolizą- byl 1 do wyboru płyta 80cm też była 1 do wyboru zlew zawsze chcialam ten, baterię też a zmywarke wzięłam taką w średniej cenie. Tylko nad mikrofalą muszę pomyśleć, bo do kompletu- z wyglądu- jest tylko 1 i kosztuje 1600zł chyba ich pogrzało Schody juz przyjechały pomalowane. Jest to buk (było najtaniej ) podstopnice są z MDFu- stara biel czy cuś- gdzieś powinnam mieć numer koloru chyba. A nastopnice to buk- kolor orzech, miał być jasniejszy- inaczej wygląda teraz a inaczej na próbkach... kolor jest bardzo ładny, ale kontrast miedzy bielą a orzechem jest za duży Cieszę się, że udało się wybić małżowi z glowy ten pasek na elewacji!! Schody jeszcze będą konczone, ale okazalo się, że otwory do światełek są w złych miejscach :bash: i jak przyjada na montaż listew przypodlogowych (białych) to skończą. Edytowane 18 Czerwca 2014 przez Megiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Nie wiem o co chodzi z piekarnikiem kompaktowym l zintegrowany..np piekarnik z funkcja mikrofali...ale odpada bo czytam ze musisz kupic albo parowy z funkcja pieczenia ja tez juz sie ciesze ze zamowienie w koncu zrobilam teraz tylko blat znalezc..ale to juz nie teraz... musze bilety nazbierac najpierw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 18.06.2014 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 zintegrowany..np piekarnik z funkcja mikrofali...ale odpada bo czytam ze musisz kupic albo parowy z funkcja pieczenia ja tez juz sie ciesze ze zamowienie w koncu zrobilam teraz tylko blat znalezc..ale to juz nie teraz... musze bilety nazbierac najpierw No nie wiem, jakoś tak sobie myślę, że jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2014 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 u mnie bedzie ten drugi to sie przekonamy...kiedys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts