Megiska 07.04.2013 00:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Nie było tam cywilizacjiii... na poligon, ślubny mnie zabrał i podziwiał widoki (błoto w sensie...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.04.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 helloł fajnie że masz już na fm swój kawałek ziemi, będę odwiedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 07.04.2013 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Venus_m Ją też bardzo bardzo się cieszę strasznie wyciągając i uzależniające jest to nasze forum... i taka miła serdeczną atmosfera tu panuje :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 15.04.2013 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Witajcie kochane. Na razie nic nie piszę, bo szukamy wykonawców...nadal... Firmy nam wywaliły takie kosztorysy, że raczej tylko system gospodarczy wchodzi w rachubę. Trochę się tego boimy, zwłaszcza mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 16.04.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Megiska - witam się serdecznie w Twoim dzienniku Ileż słońca u Ciebie świeci Radość bije z Twojego wątku Bedę zaglądać, kibicować, czasami pisać A dobry system gospodarczy nie jest zły Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 16.04.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Madzia pisz cokolwiek, przecież Ty to potrafisz. Znajdą się wykonawcy to przejdziesz na temat budowlany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.04.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Znaczy Rocia Cię namawia do kłapania jęzorem;) Nie martw się Megiska: większość budżetów się nie dopina a domy "jakoś" powstaja:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.04.2013 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 a co za wykonawców szukacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 17.04.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Dokładnie Pokłap do nas trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.04.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 I Ja się witam u matki Polki Z przyjemnością przeleciałam Twój dziennik. Cieszę się, że to początek i byłam w stanie nadrobić. Za jakiś czas, jak to wszystko pierdyknie do przodu, to klękajcie narody ! Madziu, a próbowałaś gotować w wannie ? Pomysł jak pomysł ale z pewnością wszystko się zmieści i da wymieszać. Znam ten ból A teraz czekam na wieści...jakiekolwiek ! Może córka ma cieczkę czy cóś ? Porozmawiajmy o tym. WARTO ROZMAWIAĆ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.04.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Madzia Czytałam, że poszukujesz fachowców. Sprawdzałaś tu ? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?20653-Wielkopolska-bia%C5%82a-lista-solidnych&highlight=bia%C5%82a+lista+pozna%C5%84 Bądź wyczulona na autoreklamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 22.04.2013 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) Jeju jeju jak mi strasznie miło, że zaglądacie! Jakos nie wiedziałam o czym pisać tak samej sobie Szukamy murarza, dekarza, kierownika budowy... Muszę wysłać zapytanie ofertowe (materiały budowlane) do różnych hurtowni. Myślicie, że wystarczy jak wyślę do nich zapytanie i książkę przedmiarów?? Mam już ofertę od 1 murarza z polecenia, ale za samą robociznę. Czekam na wycenę dachu przez jego kolegę dekarza. Czekam jeszcze na wycenę dekarza, który kładł dach u mojej koleżaniki i u moich teściów. Byliśmy w weekend u znajomych w Milanówku (pod Warszawą). Wybudowali 2 lata temu przepiękny domek. Elewacja z cegły rozbiórkowej (mur 3 warstwowy) Małż zachwycony kawką na tarasie w słoneczku... Został pozytywnie nastawiony na budowę przez gospodarzy...http://emotikona.pl/emotikony/pic/02icon_mryellow.gif Ech!!! Bosko było!! Spokój, byliśmy sami (bez dzieci) nic nie musiałam... Błogi spokój i lenistwo... http://emotikona.pl/emotikony/pic/61wakacje.gif Nie pamiętam już kiedy tak długo nic nie musiałam... ech... Zmieniła się też koncepcja łazienki. Okazało się, że jednak da się drzwi do pomieszczenia z piecem zrobić od strony garażu!! (w pierwotnym projekcie było tam wejście do pomieszczenia gospodarczego-teraz naszej łazienki) Muszę więc teraz wymyślić nowy układ łazienki. Zrezygnowałam też (po oględzinach łazienek u znajomych) z prysznica półotwartego, oraz z luksferów Ciekawe jakie jeszcze zmiany wymyślę, zanim w ogóle wbijemy łopatę http://emotikona.pl/emotikony/pic/02icon_mryellow.gif Edytowane 14 Maja 2013 przez Megiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 25.04.2013 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) :wave: Mamy kierownika budowy!! Szczegóły jeszcze w sobotę omówimy i dokumenty podpiszemy Jak kredyt się zacznie robić pogadamy jeszcze szczegółowo z murarzem. Strasznie nam to wszystko wolno idzie... Tak na szybko pytanko mam... Czy może szanowne grono się orientuje czy beton dekoracyjny a mikrocement to to samo?? ma takie same właściwości?? trwałe toto jest?? zimne jak gres czy ciepłe jak drewno jest?? któraś ma?? jak ma pokaże?? Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez Megiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.04.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 i co dalej ? Koleżanka zyje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 30.04.2013 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Żyję żyję jadę właśnie zaraz po klucze do skrzynki z pradem Woda ma być po długim weekendzie. Po długim weekendzie ma być też ściągnięty humus, zanim geodeta wyznaczy budynek i zanim kredyt będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 30.04.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Chyba wszyscy czekamy aż ten weekend się skończy;) u nas też ma być woda zaraz po majówce ( ale uwierzę jak zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 30.04.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Witam Wielkopolankę bedę zagladac i kibicować w budowie niezly dom sie szykuje ale i potrzeby sa - 4 synow no no - podziwiam tyle pozytywnej energi w tym dzienniku !!! powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 05.05.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Widze, ze cos konkretnego zaczynacie dzialac Ps. Sorki za brak polskich znakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vereenka 06.05.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Ha! Znalazłam Cię, prawie-sąsiadko chyba wreszcie zaczynam ogarniać to forum Dodaję Twój dziennik do ulubionych, będę zaglądać i podglądać I widzę, że poza zbliżoną (tą samą? prawie tą samą?) lokalizacją budowy to jeszcze mężów mamy o pokrewnych upodobaniach, mój mnie też ostatnio po poligonie biedruskim ciągał i kazał podziwiać chaszcze i ostępy Super, że już ruszacie z pracami - pisz i wrzucaj fotki, bo przyznaję, że mnie strasznie ciekawość zżera. (my właśnie walczymy o prąd & wodę, ruszamy pod koniec maja; to co, ścigamy się?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.05.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 No proszę ! Ziomale zlatują Vera Ty też sie pochwal, nawet wodą O co chodzi z tą sałatą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts