marimag 18.06.2014 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Madzia, piszesz o wymarzonym zlewie, sprzęcie...a co z baterią ? Pamietam, że chciałaś tę z Ikea. Pytałaś też Pestkę... Na czym stanęło ? Pokażesz ? Dzięki za priv. Odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 19.06.2014 03:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 No kupiłam właśnie tą baterię, o której rozmawiałam z Pesteczką. Faktycznie, jak już zrozumiałam o co chodzi to jest mega wygodna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.06.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 A jak ona chlapie ? Tylko prysznicem czy ma tez funkcje lania jak z perlatorem ? Zapodaj film na YT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 19.06.2014 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Leje się normalnie, a jak naciśniesz wajchę to leci silny strumień, wajchę możesz też zaczepić o zachaczajkę i wtedy masz silny strumień cały czas. Oprócz tego możesz wziąć rurkę w garść (jak lubisz ) i sobie nią dowolnie obracać, albo zahaczyć o wystający dynks pomogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 19.06.2014 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Meguś a możesz mi zmierzyć ile faktycznie głębokości na szuflada??bo jak front 20cm, bo będzie głęboka na 18cm chociaż? czy mniej Ty dałaś szafki normalne czy masz po prostu cały front i szuflady wewnętrzne w nim??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.06.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Leje się normalnie, a jak naciśniesz wajchę to leci silny strumień, wajchę możesz też zaczepić o zachaczajkę i wtedy masz silny strumień cały czas. Oprócz tego możesz wziąć rurkę w garść (jak lubisz ) i sobie nią dowolnie obracać, albo zahaczyć o wystający dynks pomogłam Brzmi troche jak obsługa chłopa, ale pamiętamy !!!...mówimy o baterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 19.06.2014 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Meguś a możesz mi zmierzyć ile faktycznie głębokości na szuflada?? bo jak front 20cm, bo będzie głęboka na 18cm chociaż? czy mniej Ty dałaś szafki normalne czy masz po prostu cały front i szuflady wewnętrzne w nim??? Dokładnie Ci zmierzę chyba jutro, ale są dość głębokie. są takie głębokie, że w szufladzie na sztućce(sztućce są płaskie) wchodzi jeszcze 1 wewnętrzna. Szuflady mam i pojedyncze-(na kopychy, nabierki, ubijaczki itp.), ale mam też 1 szafkę z 3 szufladami normalnymi i 3 wewnętrznymi. Nie robiłam wszędzie podwójnych, nie wiedziałam czego będę potrzebowała, najwyżej kiedyś dokupię. Teraz mam kuchnię z BRW i szuflady mają tak ok 10,5 cm i mi się nie domykają bo część dupereli jest za wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 19.06.2014 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Brzmi troche jak obsługa chłopa, ale pamiętamy !!!...mówimy o baterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 20.06.2014 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Dokładnie Ci zmierzę chyba jutro, ale są dość głębokie. są takie głębokie, że w szufladzie na sztućce(sztućce są płaskie) wchodzi jeszcze 1 wewnętrzna. Szuflady mam i pojedyncze-(na kopychy, nabierki, ubijaczki itp.), ale mam też 1 szafkę z 3 szufladami normalnymi i 3 wewnętrznymi. Nie robiłam wszędzie podwójnych, nie wiedziałam czego będę potrzebowała, najwyżej kiedyś dokupię. Teraz mam kuchnię z BRW i szuflady mają tak ok 10,5 cm i mi się nie domykają bo część dupereli jest za wysoka. a masz te szuflady wysokie 10cm?? chodzi mi o te normalne-zewnętrzne... ja nie chcę żadnych wewnętrznych szuflad, bo wg mnie to niepraktyczne - fakt że szafka ładniej wygląda jak jest mniej pocięta frontami, ale ja mam swoje zboczenie i nie chcę szuflady w szufladzie zmierz mi plissss:) bo ja właśnie rozrysowuję sobie plan szafek i zastanawiam się co zmieszczę w jaką głębokość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 20.06.2014 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 dzisiaj nie jechałam, postaram się jutro, lub tak szybko jak tylko się da mam też kilka tych małych wewnętrznych, celowo... ...wyobraź sobie, dzień w wariatkowie... wysuwasz główną szufladę na sztućce... bierzesz je tak długo aż się nie skończą jak już nie ma sztućcy w głównej szufladzie, wtedy może łaskawie dziecię nr 1 lub 2 lub 3 zapakuje zmywarkę gdy akurat nie ma czystych, a są bardzo potrzebne wysuwasz tajemniczą szufladę, w której... tadam...są sztućce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 20.06.2014 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Karolinka! To jest rzeczona szafka 3x2 3 główne szuflady oraz 3 małe... Nie wiem jeszcze jak to się sprawdzi, ale liczę na to, że fajnie będzie http://i1.fmix.pl/fmi116/6c011c1f00135ff753a4babf/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1082/71e084f3000073e253a4baa7/zdjecie.jpg Jak tylko dotrę na budowę zmierzę Ci i normalną i płytką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 21.06.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 pewnie i dobrze gadasz z tymi sztućcami ale ja i tam od razu planowałam dwa wkłady w jednej szufladzie 80cm ogólnie jakoś nie przemawia do mnie wyciąganie dwóch szuflad by coś sięgnąć... może to i fajne, ale jakoś do mnie nie przemawia to rozumiem, że Ty masz tylko fronty 40cm i 20cm? no ale chyba wymiar w środku jest mniejszy o tyle samo... myślę że z 2cm trzeba odjąć by spokojnie się szuflada zasunęła z wyposażeniem... czyli w środku max 38cm i 18cm... wtedy w tych frontach 10cm bym miała realne 8cm... no ciekawe czy ja dobrze kombinuję hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 21.06.2014 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 (edytowane) Tak naprawdę zobaczę dopiero jak zacznę ją użytkować nie umiem aż tak sobie tego wszystkiego zaplanować oto wymiary modelką byłą moja Mama http://i2.fmix.pl/fmi1058/4a1fee220019ba5353a5ee67/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi1171/7c2214a500156d7153a5ee76/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi2604/13b92ddd00043a8853a5ee85/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi2894/f47732e90017de1d53a5ee94/zdjecie.jpg Edytowane 21 Czerwca 2014 przez Megiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 21.06.2014 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 pewnie i dobrze gadasz z tymi sztućcami ale ja i tam od razu planowałam dwa wkłady w jednej szufladzie 80cm Wiesz, u mnie chłopaki sami obsługują zmywarkę i kuchnię, już widzę oczyma wyobraźni jak wygląda szuflada w rozmiarze 80cm po ich działalności to są faceci... do nich docierają tylko proste i krótkie komunikaty, docierać do nich musi mało bodźców i do dyspozycji muszą mieć małe pole do robienia bałaganu nie ma letko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.06.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 A czyje to palusie na zdjęciach ? Hej Madzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.06.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Megiska...wymiary pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 21.06.2014 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Mamusi, przeca pisałam, że modelką była moja Mama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 21.06.2014 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Hej Anusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.06.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Hej, hej... Privek poleciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 23.06.2014 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Tak naprawdę zobaczę dopiero jak zacznę ją użytkować nie umiem aż tak sobie tego wszystkiego zaplanować oto wymiary modelką byłą moja Mama ... dzięki!! dzięki!! dzięki!! czyli mam 17cm i 8cm głębokości... powinnam jeszcze po 0,5 odjąć by spokojnie nic nie zahaczało o górę i szuflada ładnie chodziła... no a ja kupiłam pojemniki 17,5cm i mi się nie zmieszczą - muszę je władować do 40cm no trudno... Wiesz, u mnie chłopaki sami obsługują zmywarkę i kuchnię, już widzę oczyma wyobraźni jak wygląda szuflada w rozmiarze 80cm po ich działalności to są faceci... do nich docierają tylko proste i krótkie komunikaty, docierać do nich musi mało bodźców i do dyspozycji muszą mieć małe pole do robienia bałaganu nie ma letko ja mam córki narazie tylko, więc może nie będzie aż tak źle no i postanowiłam pokupować sobie wszelkie możliwe przegródki!! by był względny porządek zachowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts