Megiska 15.05.2013 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 (edytowane) lukasz69karolina witaj kochana/kochany ?? he?? No właśnie... teraz myślę, że ta kuchnia IKEowska to może jednak nie biała tylko waniliowa?? (tylko u nich sie to nazywa jasny beż) i ta nazwa jakoś mnie nie zachęca... Muszę chyba kupić jedne drzwi i oglądnąć sobie w domu bo w IKEI kiepskie światło jest... A może ktoś gdzieś u kogoś widział w połysku z IKEI jasny beż?? ładne to jest?? Dzisiaj był kasting na pana koparkowego... jeszcze nie rozstrzygnięty... Ile może trwać zdejmowanie humusu z działki równej i twardej(nie zapadającej się)?? Trzeba zdjąć jakieś 200-300m2 Bo kurde chcą 90zł / h no i ok, ale nie umieją mi powiedzieć ile to potrwa... 3-5-8-czy 10 godzin... no sorry, ale chciałabym jednak wiedzieć ile to będzie kosztowało... Jutro dzwonię dalej... Wcisnęłam mojej mamie dzieci od dzisiaj popołudnia do niedzieli do 16.00 znaczy tylko 2 sztuki ale i tak..tralalalala... Edytowane 15 Maja 2013 przez Megiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 15.05.2013 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 A i jeszcze małż wyjechał na 2 dni więc dzisiaj jestem saaama.... no prawie sama bo starszaki 18nastolatek i 15nastolatek są ale śpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 16.05.2013 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 W środę 22 maja ściągamy humus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.05.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Brawo! A jak rozwiązałaś sprawę z opłatami za koparkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 17.05.2013 01:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Z naszej opini geologisznej wyczytałam, że humusu mamy 30cm-czyli raczej standard... Teren mamy suchy, równy... Koleżanka mi powiedziała, że nie powinno to potrwać dłużej niż 3-5h... Trochę zaryzykuję, bo ta firma ma bazę bardzo blisko naszej działki, mają też inne koparki, ciężarówki, wożą piasek beton itditp... z każdym zamówieniem mają większe rabaty... może się przydać w dalszym etapie budowy Biorą 90zł za godzinę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.05.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 No to impra się szykuje !Delegacja gotowa?Wstęga i nożyczki - są ?Goździki i przemowa ?Zespół tańca ludowego ?Nie zapomnij o wodzie sodowej i białych obrusach. http://i.wp.pl/a/f/jpeg/27765/pap_gierkowka_otwarcie_388.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.05.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 No to impra się szykuje ! Delegacja gotowa? Wstęga i nożyczki - są ? Goździki i przemowa ? Zespół tańca ludowego ? Nie zapomnij o wodzie sodowej i białych obrusach. http://i.wp.pl/a/f/jpeg/27765/pap_gierkowka_otwarcie_388.jpeg hehe - dobre... Megiska - to chyba dobra cena, bo u nas (w małym mieście) płaciliśmy 100 zł/h. Co do sprawności pracy koparkowego, czy innych działających "na czas" to nigdy się nie uda przewidzieć, chyba, że się kogoś już zna... No to życzymy, żeby się sprawdził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.05.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Z doświadczenia wiem, że jak chłop za szybki to nie dobrze Za wolny, tez w sumie nie najlepiej. Życzmy więc naszej Madzi, zeby jej Pan koparkowy, okazał sie akuratny. :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 17.05.2013 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Będę pilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 17.05.2013 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Wezmę se krzesełko, książeczkę, pieseczka i będę się relaksować z muzyką koparkową w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.05.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Ja to bym raczej, wpieprzyła się Panu koparkowemu do kabiny i placki masowała, zeby mi tylko ładnie i równiutko zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 17.05.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 i placki masowała, zeby mi tylko ładnie i równiutko zrobił ojej, placków to lepiej niech nie masuje, raczej nasmaży, bo jeszcze nieszczęście będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.05.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Jezus Maria.. Pewnie, że PLECKÓW !!! Chcociaż dobry placek nie jest zły :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 17.05.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Oczywiście! A po takim masażu placek już nigdy nie będzie taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.05.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Mowa ! Madzia wie jak zjednac sobie fachowców Znasz powiedzonko: Jak nie kijem go to pałą ? Myślę, że mozna pójść dalej : Jak nie plackiem go do masażem :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 17.05.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Myślę, że mozna pójść dalej : Jak nie plackiem go do masażem :lol2: Tak jest! Byle robił dobrze i w odpowiednim tempie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.05.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Oni potrafią robic dobrze Z tempem bywa różnie Wracając do tematu. Co z humusem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 17.05.2013 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 nie mogę Pana masować bo się nie będzie koparką zajmował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.05.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Madzia, właśnie "wpadłam" przypadkiem na Twój dziennik budowy - dlaczego nie masz go w sygnaturach pod postami? No i wreszcie coś się dowiedziałam o koncepcjach elewacji, ale tym bardziej myślę, że spokojnie z wyborem kolorów... O dachówce wypowiedziałam się w komentarzu do wpisu w DB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 18.05.2013 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 A faktycznie!! Już się poprawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts