Megiska 29.05.2013 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 ano nie mogię ale nie była 2 tylko 4 coś mi się o 2h spóźnia muratorski zegar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 04.06.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Na pierwszym zdjęciu zobaczyłam na pierwszym planie... Martynę Wojciechowską?!!!! Sunia cudna... i ten wiatr we włosach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 05.06.2013 23:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Dzięki za komplementy Rocia!! Znalazłam fajny i tani pomysł na doniczki http://imageshack.us/a/img705/4634/9371.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 06.06.2013 00:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Najnowszy pomysł na elewację http://imageshack.us/a/img42/9061/bnordicsszarem.jpg Oczywiście w innych proporcjach, chodzi o kolory Nie wiem co będzie za tydzień A dlatego jest to dość istotne, gdyż okna będą niedługo zamawiane, a właśnie zmieniła mi się na nie koncepcja I tu pytanie!! Czy ma któraś ładne szare okna plastikowe - nie aluminiowe?? może fotki jakieś?? Duża jest różnica w cenie miedzy oknami pcv a alusami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.06.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Madzia musisz wziąć cos na spowolnienie szalonki bo zwariujesz a My tu razem z Tobą Okna ? Już ????????????????????? Precież nawet fundamentów nie masz A co będzie gdy zamówisz i : - nie będa pasowały bo murarze się machną o kilka centymetrów.... - po raz srylion dwudziesty piaty zmieni sie koncepcja....... Poczekaj, spokojnie.... Okna alu są drogie w pytkę Zbysia ! Szronią się Są boskie ale cena !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vereenka 06.06.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Też mi się wydaje, że coś za szybko te okna - nasz majster uświadomił nas, że zamawia się dopiero jak są ściany, w których te okna mają się znaleźć, inaczej nie ma otworów do wymierzenia Za to wcześniej można sobie oglądać i wybierać wzory, kolory, parametry, ceny - też fajne zajęcie imho A elewacja zacna, widzi mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 06.06.2013 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Nooo, wiadomo, że nie teraz zamawiać będę, ale pod koniec czerwca ma weść murarz, a zaraz po nim dekarz...a na okna się czeka 6-8 tygodni, więc za miesiąc by trzeba już zamawiać, a, że ja lubię wszystko wcześniej i dogłębnie przemyśleć więc już sobie myslę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 06.06.2013 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ciekawa jestem czy któraś ma okna szare PCV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.06.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Ktoś miał ale kto ????Zapytam Alzheimera i ci podam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 07.06.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Ciekawa jestem czy któraś ma okna szare PCV hej hej! ja tez byłabym zainteresowana, bo dostaliśmy wycenę okien alu i zabolało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.06.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Tu coś jest i to z okolic Poznania http://forum.muratordom.pl/showthread.php?215407-Szare-okna-i-dopasowane-rolety-%28nie-antracyt%29&highlight=okna+antracytowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.06.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.06.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 ...a, że ja lubię wszystko wcześniej i dogłębnie przemyśleć więc już sobie myslę mam tak samo piękna elewacja!! kolorki jak dla mnie idealne - podłapuje więc do swych inspirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 07.06.2013 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Dzięki Aniu kochana!!! Morlena a gdzie robiłaś wycenę?? Ja nie chcę jednak aluminiowych bo zimne i np u moich znajomych nieszczelne, a robione przez jej ojca- ma fabrykę okien pod szczytnem... spadam do roboty auto znowu się zepsuło... :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula.nyna 10.06.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Witam Drogie Panie (i Panów jeśli są takowi). Dołączam do Was, gdyż właśnie zakupiłam ZX10 i jest mi niezbędna pomoc w ogarnięciu tego wszystkiego, a widzę, że dzieje się tu Żałuję, że nie będę mogła zobaczyć postępu prac na żywo Magdy, bo jestem spod Warszawy W wolnej chwili rozpiszę się bardziej, bo mam tyle pytań, że aż nie mogę się skupić Ale mam na razie pierwsze po przeczytaniu forum. Skąd są wizualizacje 3D łazienki, Meliska robisz sama w jakimś CADzie? Jeśli tak to w jakim? Ja próbowałam podejść do ArchiCADa, ale mi nie wyszło Jestem świeżo po kursie projektowania, ale tam rysowałam wszystko sama, ale ilość tego w domu mnie przeraża, łapka mi wysiądzie... Pozdrawiam wszystkie Paula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Paula, do Poznania nie jest aż tak daleko Polecam Ci program Sweet Home 3 D. Fajny jest i dla takich debili jak Ja, nawet do ogarnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 11.06.2013 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 paula.nyna witaj!! Nas, przyszłych mieszkańców ZX10 jest bardzo mało. Większości się nie podoba Ja go kocham!! Wizualizacja powstałaięki pomocy Moniss, ja jeszcze nie ummiem... Jak by co to pisz, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 12.06.2013 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Płot będzie jednak w piątek lub w sobotę, a w poniedziałek około 19 przyjedzie murarz i jak tylko będzie mógł wejść to zaczynamy... może nawet już pod koniec czerwca A ja nadal dumam nad kolorem okien... widziałam antracytowe PCV i są bardzo ładne, do tego szara podłoga w salonie i pasowały by białe drzwi wewnętrzne, ale Jaca chce w kolorze drewna, ale mój ulubiony kolor orzechowy do szarego nie pasuje... Czeka mnie rozmowa z małżem, problem polega tylko na tym, że sama nie wiem czego chce... znaczy zaczyna mi się moja wizja precyzować, ale nie wiem czy mi sie uda to przewalczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.06.2013 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Okna mogą mieć w środku inny kolor, a na zewnątrz inny Z tym, że oczywiście za dopłatą. Z tego co pamiętam jakieś 20 - 30% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.06.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Madzia, co Ty za bzdety opowiadasz ? Do szarego, czarnego, antracytu, kolor drewna pasuje. Nawet bardzo. Nawet kuźwa bardzo bardzo. Trza tylko dobrac odpowiedni odcień, wzór itp. Chcesz nowocześnie to tym bardziej. Nad oknami antracytowymi, nie zastanawiałabym sie nawet sekundy ! Mimo, że to już nie moja bajka to choruję na nie nadal. BROŃ CIĘ !!!! Panie Boże, żeby robic dwukolorowe. Lipa, wiocha, festyn i dożynki Jeden kolor ! No ! To sie wypowiedziałam Co do urabiania męża.......hmmmmmm. Jak wytrzymałe macie łóżko ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts