asti 26.06.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Dzień dobry Przyczłapałam drugi raz Widzę, że prace nabierają tempa, superowo Ja ostatnio też się opaliłam budowlanie: kręcąc zbrojenie zjarałam plecy, że się połozyć nie mogłam jak człowiek wieczorem w łóżku Ale teraz już mam elegancki brązik A bycie na budowie plus leżing, plażing, smażing są suuuper przynajmniej dla mnie pozdrawiam, będę zaglądać ogrom fajnej energii bije z Twojego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 26.06.2013 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Asti lubię bardzo plażing i smażing no ja taka, widzisz ulicznica jestem Po pierwszym kupię sobie składane krzesełko i zamierzam być bardzo często na budowie... może zaległości książkowe wreszcie nadrobię Myślę sobie, że jak będę często na budowie to robotnikom będzie się lepiej i szybciej pracowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bianka1977 26.06.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Megiska wkleiłaś bez pytania moje zdjęcie mojej kuchni, która z resztą nie jest waniliowa i nie jest z Ikei... Wielki brat czuwa i daje znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.06.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Madzia, leżaking, smażing, plazing i opierdalażing ????? Określ się kobieto czy Ty dom budujesz czy wakacje pod grzuszą tfu tfu...na asfalcie sobie zafundowałas .... Powinnac mieć żałobę za pazurami, zbrojenie we włosach, humus w zębach. TAK ! Wygląda kobieta budująca a nie leżaczki, sraczki i literatura piękna. Gdzie te gołe chłopy ? Gdzie torsy i inne części ciała ? Ja tu czekam na sesyjkę a ta mi koparkę sfotografowała ! A idź ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 26.06.2013 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 (edytowane) Megiska wkleiłaś bez pytania moje zdjęcie mojej kuchni, która z resztą nie jest waniliowa i nie jest z Ikei... Wielki brat czuwa i daje znać... bianka1977 bardzo Cię przepraszam, miałam ją w kompie i nie wiedziałam czyja... Przepraszam i już usuwam. Chodziło mi o przykład, nie, że ta Twoja jest z IKEI Przepraszam bardzo!! Anusia... Przeca wkleiłam gołe torsy... wprawdzie młodocianych, ale całkiem śliczne moim zdaniem Gołe torsy facetowe...a feee (jeszcze się nikt nie rozbierał ) ale może poproszę geodetę proszszsz... http://imageshack.us/a/img33/3554/by4q.jpg może być ?? Edytowane 26 Czerwca 2013 przez Megiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.06.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Jak to jeszcze nikt się nie rozbierał ???? :jawdrop: To jak Ty budujesz ten dom ? Mam prośbę... Wybierz droga castingu, jakiś sensownych murarzy, co ? Najpierw wymiary i osiągi na siłowni, a dopiero potem reszta :lol2::lol2: Pracuję nad swoim zdechłym libido Może u Ciebie cos mi drgnie Geodeta hmmmmm, który to ? Ten z trzecim typem otyłości męskiej czy ten wyższy, co to dopiero z ryb powrócił ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 26.06.2013 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Rybak jest mój i pracuje nad moim libido (skutecznie) Geodeta to ten z brzuszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.06.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 To Ja podziękuję. Mężów nie mam zwyczaju odbijać, a Pan geodeta....no...mój Ci on nie jest ! Dobrze, że dopiero zaczynacie Jeszcze przewinie sie tego towaru Pamietaj o castingach, a najlepiej konsultuj ich ze mną Kto nastepny ? Błagam powiedz, że rocznikowo młodsi...plisssssssssssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 26.06.2013 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Anusia!! Specjalnie dla Ciebie każdego obfotografuję ale, że wszyscy to panowie z doświadczeniem to cudów nie będzie... ale może, może będą mieli pomocników ____________________________________________________________________ Ku pamięci: Geodeta Pan Jan C. Murarz Pan Marek C. Dekarz Pan Michał K. Prąd Pan Krzysztof D. Instalacje... do decyzji Tynki Mirek M. Ścianki, malowanie, płytki Pan Marek B. Okna - szare PCV (jak się uda) Brama - szara (jak się uda) Drzwi zewnętrzne szare z pochwytem (jak się uda) Drzwi wewnętrzne... białe?? (jak się uda) Kuchnia IKEA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.06.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Dekarz Michał, zapowiada się obiecująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 27.06.2013 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Średnia wieku Pana Dekarza koło 60+ Ale nie widziałam go na żywo, może ma to COŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.06.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 60 mówisz... Daj znać jak przestaniesz zatrudniać seniorów z pobliskiego domu spokojnej starości Zakład pracy chronionej zakładasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 27.06.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Mari mnie zmotywowała, żebym w przyszłym tygodniu z aparatem zaczaiła się specjalnie dla niej na naszego Pana od ziemi. Spodoba Ci się coś mi się zdaje;):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 27.06.2013 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Stawiam na doświadczenie i umiejętności panów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 27.06.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Stawiam na doświadczenie i umiejętności panów.... To nie wybierasz na podstawie zdjęć?!!!Ty to jakaś dziwna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.06.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Mari mnie zmotywowała, żebym w przyszłym tygodniu z aparatem zaczaiła się specjalnie dla niej na naszego Pana od ziemi. Spodoba Ci się coś mi się zdaje;):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.06.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Stawiam na doświadczenie i umiejętności panów.... O to to to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 29.06.2013 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Geodeci wytyczyli cały budynek w poniedziałek wchodzą i kopią fundamenty woda i prąd zamontowane TOY TOY przyjedzie w poniedziałek rano domek drewniany niestety dopiero w przyszły wtorek Mam nawet zdjęcia synów geodety... strasznie fajne i miłe chłopaki som wstawię wieczorkiem, albo jutro, bo teraz kończę robić obiad i zmykam na ślub znajomych ps. koszmarnie boli mnie głowa.... 6 ibupromów zeżarłam i nadal boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bianka1977 29.06.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Megiska ja się wcale nie gniewam. Kuchnię robiło biuro architektury wnętrz ABC design z Wrocławia, zmierzałam raczej do tego że słaba inspiracja jeśli chcesz meble z Ikei. A kolor wyszedł waniliowy z tego powodu, że zdjęcie nocą robione. Jest kermowa w połysku. Architekta wnętrz polecam, nie sa tani ale super. A z resztą kuchnia ma już nowego właściciela, niech się martwi Udanej budowy życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 03.07.2013 01:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 29.06.2013 Wytyczanie osi budynku http://imageshack.us/a/img547/29/atv7.jpg http://imageshack.us/a/img707/5166/38lj.jpg http://imageshack.us/a/img829/9059/osz7.jpg http://imageshack.us/a/img515/3528/5ve.jpg PITBULL http://imageshack.us/a/img822/1760/y44q.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts