Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

URODZIŁA MI SIĘ CÓRECZKA !!!!!!!!!

Marzyciel

Recommended Posts

Tak więc Ty masz córcię a Twoja Żonka? powinna mieć SYNKA :wink: :D ! Co Ty na to ? :roll: :D

Zbyt dużo wysiłku psychicznego i fizycznego nas to kosztowało. Wcześniej dwa razy nam się nie udało, a i ta ciąża była zagrożona. Nie chcę aby moja żona przechodziła przez to po raz kolejny. Jedno dziecko wystarczy, przynajmniej całą miłość skupimy na niej, a i spadkiem ( :lol: ) w przyszłości nie będzi musiała się dzielić

• Odpowiedzi 52
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tak więc Ty masz córcię a Twoja Żonka? powinna mieć SYNKA :wink: :D ! Co Ty na to ? :roll: :D

Zbyt dużo wysiłku psychicznego i fizycznego nas to kosztowało. Wcześniej dwa razy nam się nie udało, a i ta ciąża była zagrożona. Nie chcę aby moja żona przechodziła przez to po raz kolejny. Jedno dziecko wystarczy, przynajmniej całą miłość skupimy na niej, a i spadkiem ( :lol: ) w przyszłości nie będzi musiała się dzielić

Marzyciel - tym bardziej gratuluję! My jescze się pomęczymy - NIECH SIĘ KŁÓCĄ :wink: .

Ogromniaste gratulacje Marzycielu... córka to córka

Moja pierworodna ma na imie Małgosia, urodziła sie 22 grudnia 2003, miała 57cm i 3750 g, dziś ma już ponad 4 miesiące, 70cm i waży 7100g, a wygląda mniej więcej tak: (zdjęcie z przed miesiąca)

http://212.244.189.200/pics/dziecko/14marzec2004/P3140120.jpg

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...