ulkakurek 03.04.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Uwaga na firmę http://www.kominkitoma.pl - we wrześniu moi rodzice zamontowali nowy piec grzewczy - własnie zepsuła się turbina - piec na naprawie gwarancyjnej i tu uwaga - ma być naprawiony za 20 dni!!!! Do tego czasu oczywiście nie muszę mówić, że rodzice i zwierzęta - koty i ptaki egzotyczne (w tym przypadku przeziębienie może zakończyć się tragicznie) pozostają BEZ OGRZEWANIA!!!!!! NIE MUSZĘ MÓWIĆ, ŻE KOSZT ZAKUPU I MONTAŻU PIECA TO 14. 000 ZŁ!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 03.04.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Nie mam pojęcia jaka turbina mogła by się zepsuć we wkładzie kominkowym czy kozie?O czym ty kolego piszesz? Czy może tylko robisz antyreklamę konkurencji kominkowej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 03.04.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Nie mam pojęcia jaka turbina mogła by się zepsuć we wkładzie kominkowym czy kozie? O czym ty kolego piszesz? Czy może tylko robisz antyreklamę konkurencji kominkowej??? Korzystałem z usług tej firmy i u mnie wszystko było w porządku. Pierwszy wpis na forum i już negatyw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław Kaczmarek 19.07.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Niestety wcześniej nie przeczytałem tego ostrzeżenia i mam umowę z nimi. Oczywiście nie została zrealizowana w terminie i nie wiadomo czy i kiedy będzie. Jak przeczytam instrukcję na temat zamieszczania fotografii to postaram się jedną zamieścić aby było widać co mam na myśli pisząc o jakości i rzetelności tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts