magnolia 21.05.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 jeszcze jedna uwaga- jesienia bym przesadziła azalie z iglakami , tak żeby unikać tej przeplatanki- przeplatanka mniej dosłowna byłaby lepsza- np 3 szt iglaka, potem azalia, czy azalie, potem 1 szt iglaka, dalej azalie- tak lepiej się dobiera wzrokowo takie bardziej zdecydowane grupy Masz kłopot z przerastaniem trawy , chyba od sąsiada przy ogrodzeniu- jesli nie możesz ich dobrze wyrwać, zakryj paskiem folii lub teaktury na jakiś czas, np miesiąc- potem wyczyść. Teraz, narazie jesli masz trawe koszoną, niekwitnacą możesz okładać nią powierzchnie ziemi- to rodzaj czasowego zatrzymania wody w glebie i sposób naturalnego, bezpłatnego nawożenia. A za jakiś czas na to kora. Moje uwagi są życzliwe, kawała roboty odwaliłaś, ale wg mnie moją rolą jest 'czepiać' się , żeby było na błysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anap 21.05.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 magnolia, bardzo dziękuje ci za cenne uwagi takie "czepanie" nie jest złe a raczej motywujące - nawet proszę o więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts