rafaelo94 04.04.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Witam. Rodzice zamówili nową kuchnię, a ja obiecałem, że poszukam jakiegoś fajnego sprzętu do niej w internecie, bo ceny są dużo niższe niż w sklepach. Piekarnik i zmywarka mają być do zabudowy. Zmywarka ma mieć ukryty panel sterujący i na 60cm szeroka cena ok 1500zł w sklepach polecali Boscha z metalowym dnem ale nie wiem jaki konkretnie model. Piekarnik ma być na +/- 64l, pełny termoobieg cena tak do 2000zł. Płyta indukcyjna do 2000zł dobrze żeby miała jedno duże pole grzewcze Chłodziarko-zamrażarka side by side raczej bez kostkarki bo nie mam ja do wody podpiąć, cena do ok 3000zł, jak największa pojemnościowo i żeby sprzety były możliwie najwyższych klas energetycznych w tych cenach (ekonomiczne). Z góry dzięki za pomoc w doborze AGD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaelo94 08.04.2013 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Tutaj nikt nie pomoże. Nikt się na tym nie zna na forum? Chociaż jedną rzecz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stilla 13.04.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Najlepiej jak po sklepach się przejdziesz i najpierw na żywo popatrzysz, a jeśli chodzi o chłodziarko-zamrażarka side by side to LG ma takie, które nie potrzebują podłączenia do wody tak zwane Bez Hydraulika, które umożliwiają pobieranie wody z wewnętrznego zbiornika lub zwykłej plastikowej butelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 26.04.2013 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 rafaelo94 zrobiłeś już zakupy czy jeszcze potrzeba pomóc / poradzić ?? PozdrawiamAureliusz Marszałekbayzone.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stilla 26.04.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Też jestem ciekawa, ja ostatnio chodząc po sklepach odkryłam, że jest fajna mikrofala połączona z piekarnikiem solarnym, który jest zaopatrzony w grzałkę węglową. Ciekawe rozwiązanie moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukrecja66 26.04.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 A co daje taka grzałka węglowa w piekarniku/mikrofali? Połączenie dwóch sprzętów w jeden jest sporym ułatwieniem według mnie. Zwłaszcza jak ktoś nie ma piekarnika, ani za dużo miejsca w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 27.04.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Fakt, to dobra opcja gdy mamy mało miejsca niemniej wybierając urządzenie 2w1 - piekarnik+mikrofala ja zwróciłbym uwagę na inną kwestię - mianowicie na pojemność tych urządzeń ponieważ są to w większości urządzenia kompaktowe. Inną kwestią jest to, że oczywiście te urządzenia się nie psują ale już jak się zepsują, to nie mamy ani piekarnika ani mikrofali i... rozpalamy ognisko Zaciekawił mnie ten temat "piekarnika solarnego" i okazuje się że to dopiero ogłoszone na berlińskim LG InnoFest urządzenia wolnostojące - nie ma bliżej określonego terminu czy i kiedy wejdą na nasz rynek a wkład z węgla drzewnego ma cytuję " zapewniać naturalny przepływ ciepła wnikającego w podgrzewane czy też przyrządzane potrawy" Pozdrawiam A.Marszałek bayzone.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Semafori 04.09.2014 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Jeżeli szukasz w sklepach internetowych to w dobrych masz podane wymiary pojemności, ja bym wybierał raczej znane marki przynajmniej z serwisem nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna84 05.09.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Jeśli chodzi o zmywarki to polecam Bosha, niedawno kupilam w promocji za 1200złotych - później odpiszę Ci jaki to konkretnie model. Działa bardzo dobrze, jak na razie nie psuje się i jest dobra jakościowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 05.09.2014 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Jeśli chodzi o zmywarki to polecam Bosha, niedawno kupilam w promocji za 1200złotych - później odpiszę Ci jaki to konkretnie model. Działa bardzo dobrze, jak na razie nie psuje się i jest dobra jakościowo A miałaś wcześniej jakąś inną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts