marcin2372 04.04.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Jakich preparatów oprócz unigruntu można użyć do wzmocnienia wylewki z miksokreta. Jak na moje oko to są one bardzo kruche. Warstwa zatarta z wierzchu jest twarda, ale w przekroju beton ma strukturę pumexu i jest kruchy. Wykonawca pytał mnie czy będzie parkiet lub deski ,bo wtedy dają kruszywo, ale ponieważ mają być panele nie kazałem nic modyfikować. Na dzień dzisiejszy cała wylewka powierzchniowo wygląda bardzo dobrze ,ale dla świętego spokoju chcę ją czymś wzmocnić - boję się o ogrzewanie podłogowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 04.04.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 napisz do Fightera, on Ci coś poleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts