kachaa 05.04.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Witam! Chciałabym urządzić sypialnie w pomieszczeniu bez okna. Otórz pokój będzie sąsiadował z kuchnią, w której znajduje się duże okno. Zależałoby mi na tym aby był to pokój intymny i w miarę jasny, dlatego też myślałam o oknie z szybą wenecką lub o czymś podobnym. Zależy mi aby w pokoju była również dobra wentylacja.Poczatkowo myślałąm o luksferach, ale co z wentylacja? Czy mógłby mi ktoś coś podpowiedziec? załączam mini plan, aby było to bardziej zrozumiale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 09.04.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Da się w ścianę wkuć kilka świetlików?Nie za duże to, okrągłe jak kawałek rury a wygląda jak lampa.Byłoby światła dość. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
powell 09.04.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Widziałem w jakichś gazetkach reklamy rur światłowodowych. Fajna sprawa chyba, montuje się taką rurę na strychu, jeden koniec rury w dachu, drugi w suficie pomieszczenia, które ma być doświetlone... Oczywiście to zda egzamin, jeśli nad danym pomieszczeniem jest nieużytkowe poddasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 09.04.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Do wsadzenia w ścianę takie widziałem - to piszę... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts