hanami 22.04.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Drodzy Budujacy i Przerabiajacy, Od wrzesnia b.r. do jak-naj-szyb-ciejmam na zadanie wykonczenie domubudowanego przez moich rodzicowjeszcze w czasach PRL:blaszany dach, drewniane dwudziestoletnie okna,zero tynku/ocieplenia i drzwi zachecajace do wlamania.Slowem – katastrofalna nadzieja,bo… jak sie uwine, bede mogla tam zamieszkac! Tylko, ze nie grzesze nadmiarem gotowki,a naiwnoscia i zaufaniem ludziom – owszem. Prosze was, Bardziej Doswiadczenio wszelkie rady mogace ulatwic mi to zadanie.Wogole nie znam cen, umow, materialow.Dostep do Internetu mam nieczesto,wiec i artykuly Muratora mnie nie poratuja.A ja, tak jak i Wy, chcialabym miec kat, do ktoregomozna wracac I przyjaciol zapraszac.Dziekuje serdecznieMonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 22.04.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Widze, ze jestes zdesperowana, baaaardzo zdesperowana. Czytam Twoj post juz na trzecim dziale. Poprostu zacznij zadawac konkretne pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 22.04.2004 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Sama możesz na pewno: malować, układac panele typu "click", układać wykładziny i tapety itp. Tylko zasięgnij najpierw gruntownych, szczegółowych porad np. na forum.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts