maquis 19.11.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Też o tym domu myślę, ciekaw jestem jaki jest stosunek Twoich kosztów do kosztów z projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 20.11.2014 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Weź pod uwagę, że jesteś w dziale samorobów.Wychodzi mniej patrząc na poszczególne etapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maquis 24.11.2014 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 No tak, poczytałem raz jeszcze Twój wątek i chyba nie dam rady zasuwać tak jak Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 24.11.2014 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Uwierz mi ja nie zasuwam. teraz chodzę na budowę kiedy mi się chce. Pierwszy sezon był ciężki bo chciałem dostać to pod dach ale jak widać żyję. Teraz robię instalacje - powoli. Ktoś kiedyś powiedział " rób tak szybko jak zarabiasz" no i tak robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maquis 25.11.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Tym niemniej miałeś ostry zapieprz przy SSZ. Fizyczną harówę, nie na moje zdrowie, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 25.11.2014 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Dasz radę. Po prosty na wiosnę zacznij. Reszta sama poleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maquis 26.11.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Optymista Znalazłem alternatywą, którą opisałem tutaj. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?232415-Przymiarka-do-zakupu&p=6681937#post6681937 W tym łatwiej byłoby mi się ogarnąć. Cenę pewnie jeszcze da się przenegocjować,wiem, że to drożej, ale sporo rzeczy już z głowy. Finansowo jakoś by się to poskładało. Pytanie jednak czy warto? Dom jaki chciałem, mam co prawda działkę, ale można sprzedać i dołożyć do tego. Nawet niezbyt daleko ode mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 27.11.2014 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Weź pod uwagę, że jesteś w dziale samorobów.... . ... tiaaa... tu do domu powstają za "grosze":lol: no może za pinć groszy... ....oglądałem ten link na górze.... za 3 stówki... szału nie ma... i pewnie dzieś na zadupiewie... pozdro NETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 27.11.2014 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Jak tamto za 300-sta to jakąś 100 bedę do przodu. mi to pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maquis 28.11.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 ... tiaaa... tu do domu powstają za "grosze":lol: no może za pinć groszy... ....oglądałem ten link na górze.... za 3 stówki... szału nie ma... i pewnie dzieś na zadupiewie... pozdro NETbet Nie no całkiem. Kilka kilometrów od Sochaczewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek Kardyś 28.11.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 ... tiaaa... tu do domu powstają za "grosze":lol: no może za pinć groszy... ....oglądałem ten link na górze.... za 3 stówki... szału nie ma... i pewnie dzieś na zadupiewie... pozdro NETbet A Twój za 2 stówki to rokokoko koko? Cza mieć łeb i nie leźć w pintro. Ale teraz to se możesz... terefere!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 28.11.2014 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Działkę wziałeś pod uwagę?Wychodzi 150 do tego stanu co tam na zdj było.To chyba dobry wynik będzie. Jak mówisz Przemek.Trza mieć łeb. Ale mniejsza o kasę. Co by tylko się dobrze mieszkało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 28.11.2014 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Cza mieć łeb i nie leźć w pintro. Ale teraz to se możesz... terefere!!! A ja lubię pintro. i deskowanie też lubię. i dobrze mi z tym ha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maquis 04.12.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Ja się zastanawiałem a w międzyczasie ktoś inny dał zadatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 04.12.2014 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Wiosna idzie. łopatę młotek i taczkę spraw sobie na gwiazdkę.Dasz radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 16.12.2014 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Woda się robi. Już prawie koniec. Wszystko z PP zwykłego. Ma się gdzie rozprężać bo większość w styro będzie a ciepła woda dodatkowo w otulinie i nawet jak się coś powykręca to nie będzie widać. Na zdjęciach niestety też niewiele widać. Garaż - będzie styro, zastanawiam się czy góry nie zrobić z płyt KG aby był ułatwiony dostęp w razie czego Kuchnia bez zmywarki ( nie wtrącam się) łazienka na dole - mała tu prysznic i wc Tu podejście do umywalki (po stronie wiatrołapu aby w razie "w" nie kuć płytek) Wiatrołap i wyprowadzenie do kuchni i górnej łazienki(wanna i wc) Górna łazienka później i lepsze zdjęcia też bo przy tych było ciemno jak... Jeszcze w tym roku będzie próba ciśnieniowa powietrzna no jak tylko dokończę wszystko. Mam nadzieję, że będzie ok. To moje pierwsze starcie z PP zgrzewanym. Pozostało doprowadzić CWU i cyrkulację do kotłowni. Dalej będzie Prąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrKubus 17.12.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Kuchnia bez zmywarki ( nie wtrącam się) Ja tam bym się wtrącił, chyba że lubisz zmywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 17.12.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Ja tam bym się wtrącił, chyba że lubisz zmywać to jest nieludzkie, wnosze do admina o usuniecie zmywarka to artykul pierwszej potrzeby, moge chodzic lac pod choinki, ale zmywac naczyn nie bede ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dafi Pe 17.12.2014 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 E tam, zawsze może wkręcić trójnik i będzie mieć podejście wody do zmywarki Na jakiej wysokości jest odpływ kanalizy w kuchni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 17.12.2014 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Na gotowo ok 55 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts