mother_nature 11.04.2017 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Życzę szybkiego powrotu do zdrowia! Uważaj na siebie i nie martw się, odbudujesz kondycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 11.04.2017 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Dzieki. Z kondycja powoli - jak się pogoda uspokoi to rower chyba wytargam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 16.04.2017 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2017 Kondycja musi poczekać. Leżę - czarostwo wróciło do mnie.Dostaje jakiś antybiotyk ale jeszcze poza rozłożeniem mnie nic innego nie zdziałał.Czytałem po Internetach, że. Ten typ tak ma. Ale do tego to jeszcze zapalenie ucha od zatok- boli od czwartku i nic nie pomaga.Wypróbowałem wszystko i poza uciskiem nic nie działa. Idę. Leżeć dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 27.04.2017 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Leżę w szpitalu z zapaleniem płuc bo się wróciło. Czytam sobie co tam działacie a swoją budowę to prawie z okna widzę.Ach by się cos porobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RysiekWLKP 27.04.2017 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Życzę szybkiego powrotu do zdrowia i pozdrawiam Rysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karster 27.04.2017 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 A brałeś może duże dawki witaminy c no askorbinian (czy tam jakoś kwas l-askorbinowy). Mozna to kupić w paczkach po 1kg i brać po płaskiej małej łyżeczce co godzine. Dopóki nie poczujesz, ze jeździ Ci w,brzuchu tzn przeczyszcza Cie, mozesz brać cały czas, no a potem mniej/ rzadziej. PozdrawiamKarol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
the_anonim 27.04.2017 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Aiki może jakiś okład z młodych p.... jak nic nie pomaga, na pewno jakaś fajna pielęgniarka się tam kręci:D. ZDRÓWKA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grend 27.04.2017 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Przynajmniej sobie odpocznies od tego koszmaru Chociaz na pewn o taki odpoczynek nie chodziło. Kuruj sie do końca i zrób sobie póxniej miesiąc przerwy, ten koszmar nie ucieknie. Brat tez miał zapalenie płuc i miał cały rok wymazany z zyciorysu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 27.04.2017 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 To mnie Grend nie pocieszyłeś. Cały rok!Nic nie bralem bo mi nic nie było. Osłuchowo wybadali i rtg. A do lekarza poszedłem na zatoki total zawalone. Dzięki wszystkim i pozdrawiam. Te witaminy wciągajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 28.04.2017 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 Aiki zdrówka! Przykro czytać, że cholerstwo Cię zmogło, wracaj do zdrowia jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grend 28.04.2017 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 To mnie Grend nie pocieszyłeś. Cały rok! Nic nie bralem bo mi nic nie było. Osłuchowo wybadali i rtg. A do lekarza poszedłem na zatoki total zawalone. Dzięki wszystkim i pozdrawiam. Te witaminy wciągajcie. ... raz ze konował zbyt szybko tego nie zdiagnozował a później twierdził że wszystko juz jest OK i sie skończyło pół roku w szpitalu. Póxniej pare miesięcy na spokojnym wracaniu do formy.... Nie straszę tylko ostrzegam.... Lepiej spokojnie wyleczyc niz zrobić coś za szybko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 07.05.2017 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Trend jeśli można to jak się czuł twój brat. Bo ja ogólnie czuje się dobrze tylko rtg pokazuje zapalenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matlacz 22.05.2017 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 Hej Jeśli mogę wrócić do tematu płyt k-g na ścianach zamiast tynku maszynowego Chce niedługo obłożyć cały dom Niektórzy mówią mi żeby nie robic tego bo dom wtedy nie oddycha lepsze tynki gipsowo wapienne. Ja jestem raczej nastawiony na płyty k-g sam zrobie duzo taniej i mniej gipsowania Co sądzisz o argumencie że ściany nie oddychają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 22.05.2017 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 Tynki gipsowe potem smarują farbami co to nie przepuszczają powietrza a prędzej gruntują. Dla mnie żaden argument. Poza tym karton nie jest barierą a w środku gips. Ja okładam choć aktualnie mam zdrowotna przerwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 22.05.2017 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 Nasz caly dom opierdolilem w srodku plytami (sciany i sufity). Mieszkamy 3 lata, nie chorujemy, wilgoci nie ma, zyje sie dobrze. Jak slysze z sciana ma oddychac to natychmiast wlacza mi sie empatia i mam ochote tej scianie wolnosc zwracac... bo skoro oddycha, znaczy ze zywa, a skoro zywa to co tak biedna ma stac...Otoz nie, sciana ma stac a nie oddychac. Oddychac ma w domu wentylacja. Klej plyty i nie sluchaj oslow. Polecam goraco kleic na pianke do klejenia styropiany. Rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 22.05.2017 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 Mi z kolei lepiej się klei na gipsowy. Wolniej i więcej paprania ale wychodzi mi równiej. Z pianką nigdy się nie lubiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 22.05.2017 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 I dlatego jeszcze budujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matlacz 25.05.2017 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 dziękuje macie racje. Ja używałem zawsze kleju i tak też zrobię tym razem Sufit na parterze zrobię tylko tynkiem wapienno gipsowym Życzę powrotu do zdrowia i szybkiego wprowadzenia się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 12.06.2017 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Dobra. wracam do żywych. Zdiagnozowali mnie do końca i będę żył. Choć mam uważać na siebie.Dzisiaj pierwszy dzień w pracy - masakra.Po trochu zacznę uczęszczać też na budowę choc plan na ten rok to głownie zbieranie kasy to muszę ocieplenie dahu ukończyć.Więc chyba będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 20.06.2017 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Wczoraj pierwszy raz na budowie po przerwie. Płuca jeszcze niesprawne więc praca na pół gwizdka i w masce a to mnie dusi. Ale udało się ułożyć trochę wełny i jakiś porządek zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts