magmi 26.04.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 No harmonogram mamy ostry, nie da się ukryć. Ale na razie wszystko idzie terminowo i jesteśmy dobrej myśli. Trzymanie kciuków mile widziane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea3 26.04.2004 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Ze sprzedanego mieszkania(56m-6-letnie)wyprowadziłam się w pażdzierniku,kiedy mialam stan surowy zamknięty z dachówką i oknami.Mieszkam u brata,mam do dyspozycji 80m.Zimą zrobiłam elektrykę,wodę i kanalizę.Od marca wykańczam,w czerwcu się wprowadzam.Na budowe domu za miastem zdecydowałam się,kiedy syn ukończył 18 lat.Myślę,że to optymalne rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 27.04.2004 05:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Bea3 Na budowe domu za miastem zdecydowałam się,kiedy syn ukończył 18 lat.Myślę,że to optymalne rozwiązanie Jednak zawsze wiek dzieci często opóźnia wprowadzenie, bądź też powoduje, że zastanawiamy się kiedy będzie dla nas i dla nich najlepiej. Ja boję się trochę o przenosiny w trakcie szkoły. Dobrze, gdyby były po podstawówce, ale nie zdążę. A potem to albo jeden zaczyna gimnazjum, albo drugi nie skończył gimnazjum. Ehh, a mieszkać chciałoby się już!! Mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 21.02.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Ja już sprzedałam. A budowa rusza dopiero na wiosne-czyli za jakiś miesiac.Mieszkanie już nie moje ,ale mogę tu mieszkać jeszcze przez rok... Jak dla mnie to super układ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 22.02.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Moja przeprowadzka planowana jest na wrzesień...dzieci nowa szkoła! A kupca na mieszkanie już poszukuję...Przeniesiemy się do tego co będzie a wykończeniówka po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 22.02.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 My sprzedaliśmy mieszkanie na etapie stanu surowego zamkniętego. Wyprowadziliśmy się do mamy, gdzie mieszkaliśmy przez 3 miesiące praktycznie na walizkach, ale uznaliśmy, że na tak krótki czas nie warto robić rewolucji w mieszkaniu. Wyprowadzając się, część mebli ( te starsze, których nie szkoda), lodówkę, mikrofalę przewieżliśmy od razu na budowę. Resztę mebli i kartony "poupychaliśmy" po znajomych mieszkających w pobliżu naszego starego mieszkania, za co jesteśmy im ogromnie wdzięczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Ja też mam taki plan Sprzedaz zakładam na wiosną przyszłego roku, kiedy juz będzie stan surowy+tynki i instalacje. Do tego czasu - niestety trochę kredytu BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 02.03.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Mieszkanie 60m2 z 1998 roku zamierzamy sprzedać w momencie, kiedy zaczniemy robić wykończeniówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 08.03.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Witam!! Z okazji Dnia Kobiet chciałbym wszystkim Przodowniczkom Pracy na naszych budowach złożyć najserdeczniejsze życzenia Wszystkigo NAJ....Pozdrówkahttp://www.gify.org.pl/gify/natura/kwiaty/127.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 09.03.2005 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Witam!! Z okazji Dnia Kobiet chciałbym wszystkim Przodowniczkom Pracy na naszych budowach złożyć najserdeczniejsze życzenia Wszystkigo NAJ....Pozdrówka http://www.gify.org.pl/gify/natura/kwiaty/127.gif Na razie jestem na etapie przygotowania do budowy Za życzenia i śliczne kwiatki bardzo serdecznie dziękuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lonzej 20.04.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 w moim przypadku, z uwagi na budowanie w odległości 200 km od miejsca stałego zamieszkania musieliśmy sprzedać mieszkanie na samym początku - w momencie stawiania ścian.a na miejscu i tak trzeba było znaleźć pracę, mieszkanie wynająć. umożliwiło to jednak odroczenie wzięcia kredytu - a co do wykończeniówki - na kuchnię, łazienkę i jeden pokój wystarczyło - reszta stoi wytynkowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oldswan 20.04.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Sprzedałem mieszkanie na etapie stnu surowego otwartego ale z tynkami i rozporowadzonymi intalacjami wodnymi i grzewczymi. Teraz jeszcze są wylewki. moge jeszcze mieszkać w swoim mieszkaniu 3 miesiące (za friko) a nawet nieco dłużej na zasadzie wynajmu Myslę ze to niezły układRadzę jednak myslec o sprzedaży zpewnym wyprzedzeniem bo u mnie potrwało to prawie 3 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 20.04.2005 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Właśnie sprzedajemy - dzisiaj dałem pierwsze ogłoszenie - ukaże się w piątek. Zobaczymy jaki będzie odzew. Stan budowy - zrobione instalacje, elektryczna, wodna i co, tynki. Za kilka dni ruszają wylewki. Kasy nam jeszcze starczy na jakieś drobiazgi, więc wszystko teraz zależy od tempa sprzedaży mieszkanka. Wtedy dopiero będziemy mogli mysleć o wykańczaniu na całego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 07.06.2005 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 RydzuSprzedałeś już mieszkanie ? Mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 07.06.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Rydzu Sprzedałeś już mieszkanie ? Mobby A gdzie tam - przychodzą, oglądają i za darmo by chcieli najlepiej. Na szczęście sytuacja się zmieniła i wcale mi się nie spieszy bo wpadła inna kasa, więc mogę poczekać na klienta. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 07.06.2005 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ja przymierzam się, ale dopiero we wrześniu chyba zacznę się ogłaszać. ALe ja dodatkowej kasy raczej nie będę miał. Także muszę sprzedać. Wszędzie mówią o wzroście cen mieszkań, a jakoś w Łodzi tego nie widać Pozdrawiam Mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 07.06.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ja przymierzam się, ale dopiero we wrześniu chyba zacznę się ogłaszać. ALe ja dodatkowej kasy raczej nie będę miał. Także muszę sprzedać. Wszędzie mówią o wzroście cen mieszkań, a jakoś w Łodzi tego nie widać Jak patrzę na dzisiejszą gazetę to widzę tendencję wyraźnie zniżkową w cenach Zastój na rynku czy co? A sprzedać muszę bo nam nasze kochane państwo takie przepisy zafundowało , że strach komuś wynajmować, bo się można na długie lata w długi wpędzić i zmieszkaniem pożegnać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 07.06.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Sprzedaliśmy tydzień temu.Mieszkać możemy do końca roku.Sprzedawanie zajęło nam godzinę.Dom jest w stanie surowym ,zadaszonym.Za 2-3 dni wchodzi elektryk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 07.06.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 my niestety nie mielismy mieszkania ale to chyba spowodowalo, ze budujemy dosc szybko i wakacje sie wprowadzamy!!! Chcielibysmy miec mieszkanko co by na niezle wykonczenie starczylo no coz...ale jaki bedziemy miec dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek33 21.06.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 My swoje sprzedalismy na etapie praktycznie ostatecznego wykonczenia domu ... mielismy juz praktycznie wiekszosc rzeczy zrobione, chociaz jak sie wprowadzilismy to konczylismy jeszcze malowanie pokoi, zakladanie gniazdek i oswietlenia, montaz kuchni z szafkami no i sporo pracy na zewnatrz ... ukladanie kostki, montaz ogrodzenia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts