miloszsuro 06.04.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Witam, To mój pierwszy post na tym forum i mam nadzieję, że ktoś mi pomoże. Planuję zabudować jedną ze ścian w naszym mieszkaniu i wykończyć ją zabudową MDF (jak na poniższym zdjęciu) Problemu nie mam z szafkami (po lewej), ponieważ je normalnie przykręcę do ściany od wewnątrz szafki. Problem mam z samymi płytami MDF, które nie są szafami tylko są przyczepione do ściany jako wykończenie. Ktoś mógłby mi pomóc w jaki sposób je zamontować (przykleić) żeby nie zniszczyć powierzchni frontowej? Może istnieje jakiś klej do tego (tylko powierzchnia jest dość duża, jeden element ma wymiary: 218x71 cm). Może jakiś inny sposób? Oczywiście, mógłbym poprosić jakiegoś fachowca od zabudowy, żeby mi to zrobił. Ale postanowiłem, że sam to zrobię. Lubię majsterkować. Już jedną zabudowę wykonałem i wygląda całkiem nieźle. Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/178021-przymocowanie-p%C5%82yty-mdf-do-%C5%9Bciany/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts