JK2010 07.04.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Mam wylany mały betonowy taras ze schodami przed wejściem do domu. Chce wyłożyć to wszystko płytkami, które w zimę będą pewnie śliskie i oblodzone. Pomyślałem, więc o elektrycznej instalacji , która będzie odmrażała część schodów i tarasu. Czy można to zrobić samemu? Można kupić kable grzejne i położyć je pod płytkami,ale mam kilka wątpliwości. Czy trzeba pod to kłaść styropian jak przy podłogówce? Jak rozwiązać sterowanie? Nie chcę włączać tego samemu. Jedna firma zaoferowała mi, że wykonanie sterowanie, które będzie włączało kable przy odpowiedniej temp. i wilgotności. Ale cena....Czy może zrobić tak, żeby to się włączało codziennie o określonej godzinie i na określony czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frank_gr 07.04.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 a zucenie na okres zimy wykladziny gumowej nie bedzie tansze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 07.04.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 W wersji uproszczonej to tak wygląda: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchew 07.04.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 a w wersji konstruktywnej tak:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?3337-Co-by%C5%9B-zmieni%C5%82%28a%29-buduj%C4%85c-jeszcze-raz&p=5913398#post5913398najwyraźniej powinieneś pogadać z Amelią 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts