m.arian 22.04.2004 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Witam!Marzę o swoim domku. Chciałbym kupić działkę około 1000 m2 i pobudować na niej domek, około 100 m2 z garażem. Czy jeśli zainwestuję 200 tys. (bez działki) to mam szanse? Założenia są takie:- raczej sam nic nie robię, firma, albo pan Józio z kolegą (no mogę pomalować ściany i ewentualnie położyć parkiety, glazury i terakoty)- domek parterowy z garażem bez piwnic- bez wodotrysków, raczej standardowe wyposażenie - przykładowy projekt: D48bProszę o wskazówki osoby, które już coś podobnego wybudowały i innych, którzy mądrze mi doradzą: „daj spokój chłopie”, lub „dalej dasz radę”.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 23.04.2004 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Cena 2000 zł za m2 budynku? - Realne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 23.04.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Spoko dasz radę. Mi z szacunków wychodzi około 220 kzł za dom 120m2 z potencjalnie użytkowym poddaszem. W cenę wliczyłem koszty projektowe, ogrodzenie działki, różne przyłącza itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts