QIM 26.09.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Ok tak zrobię. Sam jestem ciekawy:) Powiedz tylko, czy rozgrzać cały układ do 40st i wtedy przekręcić mieszacz, czy zacząć grzanie już z ustawieniem na 4? Myślę o tej pierwszej opcji, żeby cyknąć fotę rotametrom, kiedy mieszacz jest otwarty i później następną po zmianie nastawy, co by stwierdzić czy faktycznie nie ma przepływu - jak twierdzi QIM. Najpierw nastaw zadaną temperaturę a potem obserwuj przepływy i temperatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 28.09.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Ja z kolei użytkuje kocioł z Batgazu i jestem zadowolony z jego działania http://www.batgaz.pl/kotly-co muszą być bardzo kiepskie jeśli trzeba je tak reklamować, na pewno nie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
QIM 20.12.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Tak zwany UP robię. Map, czy wykonałeś sprawdzenie prawidłowości funkcjonowania Twojego układu mieszającego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts