Aantenka 19.04.2013 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Hej, powyższe pogrubione to efekt zbyt wolnych palcow na klawiaturze w stosunku do mysli Wpadne w wolnej chwili i wyedytuje, tak zeby bylo w porzadku. Ale skoro masz komorke, to jest duzo latwiej poradzic sobie z przechwowywaniem wiec troche presji z szaf schodzi A co do zstanawiania sie nad rozwiazaniami w mieszkaniu, to im wczesniej tym lepiej. Pewne rozwiazania sie weryfikuja, ale jak pewne kwestie doklanie sie przemysli to potem latwiej mozesz ocenic, czy dane rozwiazanie jest dla Ciebie. Dotyczy to zwlaszcza kuchni i lazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 19.04.2013 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Chyba już zrozumiałam o co chodzi, łóżko bokiem równolegle do okna, a szafę na prawo od wejścia (tak?) A co do zstanawiania sie nad rozwiazaniami w mieszkaniu, to im wczesniej tym lepiej. Pewne rozwiazania sie weryfikuja, ale jak pewne kwestie doklanie sie przemysli to potem latwiej mozesz ocenic, czy dane rozwiazanie jest dla Ciebie. Dotyczy to zwlaszcza kuchni i lazienki. No tak, lepiej. Tylko, że teraz czas (a raczej deweloper ) goni. Ale masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 19.04.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Chyba już zrozumiałam o co chodzi, łóżko bokiem równolegle do okna, a szafę na prawo od wejścia (tak?) No tak, lepiej. Tylko, że teraz czas (a raczej deweloper ) goni. Ale masz rację Łojejeu... dopiero teraz doczytałam, jak mi się w tekście pomyliły strony. Oczywiście cały czas miałam na myśli to, żeby szafa była NA PRAWO od drzwi wejściowych do pokoju... Nic dziwnego, ze nie mogłaś moich konceptów zrozumieć Całe szczęście, że miałam w końcu chwilę czasu na rysunki, które chyba wiele wyjaśniły. Do projektowania kuchni polecam BTW program na stronce IKEA. Można zrobić dość dużo i wizualizacje ładnie wychodzą. W wątku o wizualizacjach kuchni są wizualizacji z programu Ikea Julianny16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 22.04.2013 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Łojejeu... dopiero teraz doczytałam, jak mi się w tekście pomyliły strony. Oczywiście cały czas miałam na myśli to, żeby szafa była NA PRAWO od drzwi wejściowych do pokoju... Nic dziwnego, ze nie mogłaś moich konceptów zrozumieć Całe szczęście, że miałam w końcu chwilę czasu na rysunki, które chyba wiele wyjaśniły. Do projektowania kuchni polecam BTW program na stronce IKEA. Można zrobić dość dużo i wizualizacje ładnie wychodzą. W wątku o wizualizacjach kuchni są wizualizacji z programu Ikea Julianny16. Też sobie rozrysowałam (na kartce ) i zrozumiałam Muszę sobie zainstalować inną przeglądarkę, bo program mówi, że moja niedobra. Dzięki Aantenko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts