tomsurm 09.04.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Chcę w garażu zrobić tynk zewnętrzny cementowo-wapienny (nie będę ocieplał styropianem bo garaż nieogrzewany, wolnostojący). Mam dwa pytania:1. Czy na ten tynk mogę bezpośrednio położyć tynk silikonowy (taki mam na domu więc chcę, żeby wyglądało tak samo)2. Jak długo trzeba czekać po zrobieniu tynku cementowo-wapiennego aby można położyć tynk silikonowy. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 09.04.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) ad1) mozna, z warstwa posrednia z gruntu z piaskiemad2) 2-4 tygodni w zaleznosci od warunkow atm. Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez fighter1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 10.04.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Chcę w garażu zrobić tynk zewnętrzny cementowo-wapienny (nie będę ocieplał styropianem bo garaż nieogrzewany, wolnostojący). Mam dwa pytania: 1. Czy na ten tynk mogę bezpośrednio położyć tynk silikonowy (taki mam na domu więc chcę, żeby wyglądało tak samo) 2. Jak długo trzeba czekać po zrobieniu tynku cementowo-wapiennego aby można położyć tynk silikonowy. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Teoretycznie: przydała by się jeszcze warstwa zbrojąca - tak dla pewności. Tzn. siatka + klej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts