ilka_ka 09.04.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 jak w temacie. pojawiają się "promocje wiosenne", na składach węgla.pl 100zł taniej na tonie... kupujecie już węgiel, teraz, wiosną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlinaMariusz 09.04.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Jak będą takie promocje to biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 09.04.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 jak w temacie. pojawiają się "promocje wiosenne", na składach węgla.pl 100zł taniej na tonie... kupujecie już węgiel, teraz, wiosną? pytanie podstawowe: potrafisz oszacować ile w tej promocji kupujesz wody po zimie? bo może (i pewnie tak jest) ze ta promocja to się sprzedawcy a nie kupującemu ostro opłaca, bo niezłym interesem jest sprzedaż darmowej (gdy z nieba) lub kosztującej ze 2-3zł za tonę wody w "promocji" po 500-600zł ja tam węgiel kupuję zawsze w środku lata i to celuję w okres kilku ciepłych, suchych tygodni, raczej też jeśli mam wybór w tej samej cenie i jakości wolę mniejszy skład, gdzie węgiel na 2-3metrowym stosiku a nie z kilkunastometrowej hałdy, zakiszonej w środku a i często latem podlewanej ze względu p/poż i zapylenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jok007 09.04.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 jak w temacie. pojawiają się "promocje wiosenne", na składach węgla.pl 100zł taniej na tonie... kupujecie już węgiel, teraz, wiosną? Jeszcze się poprzedni sezon nie skończył, za oknami zero stopni, a Wy już o węglu na następny sezon myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 09.04.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 ja to bardziej o 2014-15 niż następnym, 3 tony kupiłem zeszłego lata, trochę w rogu kotłowni jeszcze było, poszło za (niecały jeszcze) sezon mniej niż się spodziewałem, i na moje oko na następny sezon to co leży w kotłowni to wystarczy, ale zawsze jakieś ze dwie przyczepki jak sie trafi suche lato się przywiezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiokysio 10.04.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 jak w temacie. pojawiają się "promocje wiosenne", na składach węgla.pl 100zł taniej na tonie... kupujecie już węgiel, teraz, wiosną? w składywęgla.pl po reklamie w tvn (reportaż w "uwadze" na temat standardowego oszukiwania na wadze i kaloryczności przez tą firmę) bankowo mają problem ze sprzedażą i nie zdziwiłbym się jak by chcieli wysprzedać to badziewie co mają i zwinąć lub przemianować interes. Ja osobiście miałem od nich drobny orzech i nie polecam bo dużo kamieni i popiołu. Znajoma wzieła miał i teraz to tego badziewia za półdarmo by nie chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jok007 10.04.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 w składywęgla.pl po reklamie w tvn (reportaż w "uwadze" na temat standardowego oszukiwania na wadze i kaloryczności przez tą firmę) bankowo mają problem ze sprzedażą i nie zdziwiłbym się jak by chcieli wysprzedać to badziewie co mają i zwinąć lub przemianować interes. Ja osobiście miałem od nich drobny orzech i nie polecam bo dużo kamieni i popiołu. Znajoma wzieła miał i teraz to tego badziewia za półdarmo by nie chciała. Jak im zrobili taką reklamę w ogólnopolskiej TV to mogą mieć ze sprzedażą tego poważne problemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlinaMariusz 11.04.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Ktoś za 10% ceny kupi i będzie próbował opchnąć tą wesołą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts