jordan122 09.04.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Witam wszystkich, Temat założyłem, ponieważ byłbym bardzo wdzięczny za wszystkie informacje jakie znacie na temat produkcji spinek dachowych. Chodzi mi głównie o to czy ktoś w Polsce buduje maszyny, które produkują automatycznie spinki do dachówek?? Chciałem zbudować taką maszynę w pełni automatyczną ale najpierw muszę wiedzieć czy ktoś w Polsce produkuje automatycznie spinki? Znam przypadki ręcznej produkcji dlatego pytam;) Odpowiadając możecie znacznie pomóc młodemu inżynierowi także z góry dziękuje za pomoc;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awieuro 10.04.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Mówisz o spinkach do ciętej dachówki czy klamrach przeciwburzowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jordan122 11.04.2013 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Chodzi mi ogólnie o spinki. Ale głównie uniwersalna do dachówki J oraz do dachówki cementowej U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
młotek 12.04.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Witam.Różnego rodzaju spinki do dachówek i nie tylko produkuje firma MDM z Cieszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts