maciej4000 09.04.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 jak w temacie, mam do Was pytanie o zakup czesci, ktore z czasem sie zuzywaja w tym piecu (jak w kazdym zapewne), gdzie kupujecie:grzałke do rozpalania i za ile? tak samo czujnik, kotry daje sygnał, ze kociol jest rozpalony. oprocz tego ślimak. czy wymienialiscie silniczki podajnikow lub wentylatora?poza tym jesli macie jakiego sprawdzoneg serwisanta tych pieco dajcie namiary (woj kuj-pom), u producenta pewnie wszyscy wiecie jak to jest z nimi z kontaktem, a raczej jego brakiempozdrmprzy okazji jak ktoś ma dosw z tym kotlem niech sie tez podzieli: reco25 na pellet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej4000 18.04.2013 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 137 odwiedzin i żadnej odpowiedzi:) nie wierze, ze tylko na tym forum ja mam taki piec, chyba, ze sie myle... i nie wierze, ze ktos kto ma reco na pellet nie kupował jeszcze grzałki lub innej czesci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts