maks87 09.04.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Witamposzukuję kogoś chętnego do bezpłatnej lub płatnej pomocy przy zaprojektowaniu łazienki w jakimś programie 3D. Próbowałem sam w różnych programach polecanych tu na forum, ale nie mogę uzyskać efektu na którym mi zależy. Czy jest ktoś w stanie coś takiego dla mnie zrobić? Wiem co i jak ma być rozmieszczone, chodzi tylko o wizualizację mojego planu.Chętnych proszę o kontakt na PW.Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troopers 10.04.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 A na jakim efekcie Ci zależy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maks87 10.04.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Zależy mi głównie na jednej rzeczy: zastanawiam się jak zrobić zabudowę pod stelaż WC, a raczej to co nad tym będzie, czyli jakie półki, ile ich będzie itd Nie chodzi mi o jakieś skomplikowane projekty tylko prostą rzecz dotyczącą tylko jednej ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts