Gość Pepeg z Gumy 23.04.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 @eniu, gratuluję Ci spania z Literaturą Piękną . Żebym nie wziął za dużej dawki espumisanu, to też bym się pochwalił Uważasz ,że nadmiar endorfin jest przyczyną niekontrolowanego wzdęcia? Ciekawe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 23.04.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Jakąś uciechę na starość warto mieć...dobre i to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
definicjusz 23.04.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 .... napiszę pomału, bo wiem, że ..... Nie sprowokujecie mnie abym Wam napisał, który bok pobolewa moją Sztukę. Wróćmy do tematu; szkoła, a zasadzie jej brak. Zauważyliście, że elita obecnie zaniedbuje "iż" a nadużywa "aczkolwiek"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 25.04.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Zauważyliście, że elita obecnie zaniedbuje "iż" a nadużywa "aczkolwiek"? No, raczej! Zauważyliśmy, a jużci , aczkolwiek rzadko jest to uzasadnione. W naszym języku ojczystym, to rzecz wiadoma, iż oba te wyrazy nie zawsze muszą spełniać tą samą funkcję, gdyż przy niewłaściwym użyciu zmieniają sens logiczny zdania, czynią je niegramatycznym i włanczają u słuchających silne drgawki.Jak samiPaństwo widzicie powyżej. Na dzień dzisiejszy ,jak mawia mój znajomy majster, " elity, prze pana, pierdolą jak potłuczone". Osobiście, wolę logiczne wulgaryzmy od kretyńskiej, pozbawionej sensu nowomowy elit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 25.04.2013 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TiaP_v28wQU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.04.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 to jakiś żart, prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 26.04.2013 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 to jakiś żart, prawda ? W dużej części stres. Pytanie o części mowy byłoby trudne nawet dla dorosłych, poza tym nie bardzo rozumiem po co młodemu człowiekowi wiedza z tego zakresu. W Anglii o częściach mowy uczą dopiero na studiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 26.04.2013 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Najstraszniejszy był komentarz testera - gimnazjum przekazuje za dużo wiedzy i przez to ta wiedza jest nie do ogarnięcia. Parę lat temu w jednym hrabstwie rodzice protestowali przeciwko zbyt dużym obciążeniu wiedzą encyklopedyczną. Władze oświatowe złagodziły swe wymagania i teraz młody mieszkaniec hrabstwa nie musi wiedzieć, że liczba pi = 3,14(więcej nie wymagano), a tylko wystarczy,że wie iż pi = 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
definicjusz 26.04.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 @Pepeg, ... też lubię nazwać rzecz po imieniu, ale bardziej lubię do "mocności" nawiązywać. Staram się (nie jestem doskonały) opanować tę sztukę ponieważ, jak mi się wydaje, zawiera się w tym smaczek, całe pokłady smaczku. Wtórując Ci dodam, że drgawek dostaję kiedy ktoś obdarza mnie pozdrowieniem celowanym tak "po amerykansku" : miłego dnia, miłego "łyk &'u". Znajomym odgryzam się ; wielokrotnych szczytowań a potem ferii orgazmów. Nie żałuję im, niech mają...."Testy gimbazjalne" odpowiadają moim obserwacjom:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 26.04.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Znajomym odgryzam się ; wielokrotnych szczytowań a potem ferii orgazmów. Nie żałuję im, niech mają.... Chodziło Ci o feerie czy o wakacje, bo już zgłupiałem z tą Twoją, subtelnością owych "pokładów smaczków". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
definicjusz 27.04.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 @Pepeg, przyłapałeś mnie na palcówce:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 28.04.2013 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 @Pepeg, przyłapałeś mnie na palcówce:sick: ...no to: MIŁEGO długiego ŁYK endu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 29.04.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 ... Wtórując Ci dodam, że drgawek dostaję kiedy ktoś obdarza mnie pozdrowieniem celowanym tak "po amerykansku" : miłego dnia, Kurde, to ja żem nawet nie wiedział, że tak "po amerykansku" się zachowuję, serdecznie i radośnie życząc na przykład sklepowej "miłego dnia". Ta Ameryka to musi być bardzo miłe miejsce, jak oni tak serdeczni do siebie przez cały czas, więc i nie dziwota, że inni tam lezą drzwiami i oknami. Coby Cię do drgawek nie doprowadzić, ale i nie pozbawiać tych, które już masz, wychodzę "po angielsku", może nie zauważysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
definicjusz 29.04.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 @eniu, jakem był młody to łyk mi wystarczał na literatkę a dziś? Straszną niemoc w rencach mom....@m.k.k, na maniery to ja jestem wrażliwy i doceniam. Czasami jednak jest za słodko, zwłaszcza jak za lukrem nic się nie kryje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natan88 30.04.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Ja mam tylko nadzieje że ci Gimbazjaliści byli podstawieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 30.04.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Może nie podstawieni (musieliby być całkiem nieźli, aby tak dobrze grać) ale wybrani tendencyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 01.05.2013 03:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Aha. Teraz raport z pola boju. Wczoraj jeden /zeszłoroczny?/ absolwent naszego szkolnictwa w zawodzie "ślusarz" prosił mnie o nakrętki "dziesiątki". Dostał. Ale była reklamacja. Okazało się że chodzi mu o nakrętki do których pasuje klucz "10" czyli nakrętki "6". Jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 06.05.2013 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Parafrazując jakiś stary kabaret Bo to każda rurka ma średnicę zewnętrzną i wewnętrzną i jak się poda tą wewnętrzną, to jaka oszczędność materiałów w skali socjalistycznego państwa będzie. A Twój "ślusarz" zdekomunizował sytuację, podając Ci zewnętrzny wymiar nakrętki. Mam klucz, poproszę coś, do czego ten klucz pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szopen 22.05.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 @Pepeg, przyłapałeś mnie na palcówce:sick: Kurcze, teraz ja mam skojarzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
definicjusz 22.05.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 @szopen, czy to Ty ? Ty zamieniłeś skrzypce Janka Muzykanta na fortepian? Palcówka tylko z muzyką chodzi... a TO, co może masz na myśli , to uwiera w rękę w miejscu na zegarek (Nowaka).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts