Mrojk 09.06.2002 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2002 Interesuje mnie zagadnienie rozprowadzenie goracego powietrza z kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.06.2002 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2002 Mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 11.06.2002 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2002 Byłem /6.06/ w czwartek w Salonie Muratora na spotkaniu dotyczącym właśnie ogrzewania kominkowego. Bardzio ciekawy i interesujący wykład. Bardzo dużo mi rozjaśnił. Tak więc temat ostatnio modny - no i słusznie i jeśli nie było do tej pory wyczerpującego artykułu w Muratorze to uważam, że powinnien znaleźć się tam koniecznie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata 12.06.2002 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2002 mógłbyś coś trochę więcej? Zanim artykuł pojawi się w Muratorze, to u mnie będzie już stał kominek, a chciałabym uniknąć blędów przy rozprowadzaniu rur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 12.06.2002 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2002 Beato, mówić można dużo a pisać to już gorzej. Kolesie byli z firmy Koperfam z Legionowa, ale wiem, że jeżdżą po calej Polsce i montują kominki. Oni preferują Fondisa. Sporo czasu poświęcili kominowi o odp. długości i fi. Mówili o rozprowadzaniu po piętrach i różnych detalach itp. Co cię interesuje i jaki jest twój obecny etap. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts