manio49 10.04.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Witam, to mój pierwszy post na forum i od razu z problemem Wynająłem dziś mieszkanko, no i warto byłoby wymienić wkładkę w drzwiach wejściowych. Problem jest tego typu, że drzwi wejściowe wyposażone są we wkładkę cylindryczną GERDA tytan RIM6000SX. Niestety z tego co udało mi się wyczytać wkładki te są niezamienne, a ich cena to ~340 zł. Czy ktoś mógłby mi potwierdzić "niezamienność" tego konkretnego modelu na np. GERDA RIM M4? Z góry dziękuję za mam nadzieję szybkie odpowiedzi Pozdrawiam, Maniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 11.04.2013 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 aha.. chciałbyś zamienić tą wkładkę na inny, tańszy model? Nie spotkałem się z taką opcją - popytaj w sklepach zajmujących sie tylko zamkaki Gerda, ale u mnie zawsze Klienci chcieli wymienic calą wkładkę. I strzelam, ze wkladka to wlasnie 300-400 + wymiana do 200 Takie ceny gdzies slyszalem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 11.04.2013 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 ja mam parę sztuk lekko używanych, na priv wyślę Ci info trochę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts