piu 14.04.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Mam non stop tak samo z moimi wykonawcami: -ściany pomalowane na biało są jak w laboratorium-w domu się tak nie maluje -łazienka w białej glazurze wygląda jak masarnia nie jak łazienka -antracytową elewację to tylko na budynkach biurowych się robi tak się w domu nie robi,tak się w domu nie robi,tak się w domu nie robi Całkowicie zamknięcie na potrzeby innych. - Dokładnie. I na rozwiązania, o których nie ma się bladego pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 14.04.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Piu,ja mam dwa pisuary w domu.Nic to że malutkie,śliczne,estetyczne z klapami-co ja się nasłuchałam porównań do szaletów miejskich.... I te dziesiątki wyłażących z orbit oczu i pytania-yyy aaaaaaaaaa eeeeeeeeeee a co to to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andriuss 14.04.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Piu,ja mam dwa pisuary w domu.Nic to że malutkie,śliczne,estetyczne z klapami-co ja się nasłuchałam porównań do szaletów miejskich.... Co ciekawe to właśnie dzisiaj pisaliśmy o pisuarach w konktekście oszczędności wody, takiej przecież zdatnej do picia. Ale na pewno nieprędko zaczną się pojawiać u typowych Kowalskich, prędzej krasnale w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 15.04.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 A dlaczego pisuar ma oszczędzać wodę?Przecież tam tak samo jest spłukiwanie jak i w misce ustępowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andriuss 15.04.2013 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 A dlaczego pisuar ma oszczędzać wodę?Przecież tam tak samo jest spłukiwanie jak i w misce ustępowej. Możesz pójść na całość: http://blog.ekoforte.com/bezwodny-pisuar-co-to-wlasciwie-jest/ Ale nawet w takim zwykłym zużywa się dużo, dużo mniej niż zwyczajowe 3-6 litrów / siusiu. Podkreślam, że wody uzdatnionej do picia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 15.04.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Bezwodnego to nawet nie brałam pod uwagę-czynnik psychiczny A co do pojawienia się tego mebla u przeciętnego Kowalskiego,to jest to wstydliwy mebel także dla sprzedawców. Gdyby pisuary pojawiały się w aranżacji łazienek i na wystawach,ale nie.W żadnym salonie łazienek nie widziałam pisuaru,a w marketach są i owszem,ale te okropne szaletowe,wielkie jak dla pijanego co to w nic trafić nie może i bez pokrywy.Klient od razu się wzdryga i ucieka. Zamówiłam w końcu "bez macania"z katalogu,ale trzeba było czekać 4 tygodnie,bo owszem mają na magazynach ale....w Niemczech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts