Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Linoleum. wszędzie

andriuss

Recommended Posts

Mam non stop tak samo z moimi wykonawcami:

-ściany pomalowane na biało są jak w laboratorium-w domu się tak nie maluje

-łazienka w białej glazurze wygląda jak masarnia nie jak łazienka

-antracytową elewację to tylko na budynkach biurowych się robi

tak się w domu nie robi,tak się w domu nie robi,tak się w domu nie robi :eek:

Całkowicie zamknięcie na potrzeby innych.

-

Dokładnie. I na rozwiązania, o których nie ma się bladego pojęcia.

• Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Piu,ja mam dwa pisuary w domu.Nic to że malutkie,śliczne,estetyczne z klapami-co ja się nasłuchałam porównań do szaletów miejskich....

Co ciekawe to właśnie dzisiaj pisaliśmy o pisuarach w konktekście oszczędności wody, takiej przecież zdatnej do picia. Ale na pewno nieprędko zaczną się pojawiać u typowych Kowalskich, prędzej krasnale w ogrodzie ;)

A dlaczego pisuar ma oszczędzać wodę?Przecież tam tak samo jest spłukiwanie jak i w misce ustępowej.

Możesz pójść na całość:

http://blog.ekoforte.com/bezwodny-pisuar-co-to-wlasciwie-jest/

Ale nawet w takim zwykłym zużywa się dużo, dużo mniej niż zwyczajowe 3-6 litrów / siusiu. Podkreślam, że wody uzdatnionej do picia.

Bezwodnego to nawet nie brałam pod uwagę-czynnik psychiczny :D

A co do pojawienia się tego mebla u przeciętnego Kowalskiego,to jest to wstydliwy mebel także dla sprzedawców.

Gdyby pisuary pojawiały się w aranżacji łazienek i na wystawach,ale nie.W żadnym salonie łazienek nie widziałam pisuaru,a w marketach są i owszem,ale te okropne szaletowe,wielkie jak dla pijanego co to w nic trafić nie może i bez pokrywy.Klient od razu się wzdryga i ucieka.

Zamówiłam w końcu "bez macania"z katalogu,ale trzeba było czekać 4 tygodnie,bo owszem mają na magazynach ale....w Niemczech :D