zankaaa 11.04.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Witam. Jestem w sytuacji podbramkowej. Kupiliśmy płytki 8 miesięcy temu i wtedy tez zaplanowaliśmy jak maja być ułożone. Fachowcy stwierdzili, że nasze pomysły są nie do zrealizowania. Zmienialiśmy koncepcje milion razy, w końcu byłam tak poirytowana tym wszystkim więc pozostawiłam wybór mężowi. Mąż wyjechał na delegacje, a ja jak zawitałam do "robiącej się" łazienki przeżyłam szok. Co on nawymyślał! Cała łazienka gładka płytka, jeden pasek dekoru przez środek i tylko jedna mała ścianka (na której ma być grzejnik) w płytce dużej dekor. Kupy się to nie trzyma. robota idzie, ale jeszcze mam nadzieję jakoś to pozmieniać. Błagam pomóżcie bo nie mam koncepcji. Zaproponowałam żeby zabudowa wanny była z dekoru. Pan płytkarz niestety pociął część tych płytek na tę nieszczęsną ściankę, ale ma mi da znać czy wystarczy reszty na wannę. Proszę podajcie jakieś inne propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts