Grzegorzkor 08.11.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Witaj. I jak postępy u Ciebie ? Może jakieś zdjęcia ?Po wybudowaniu mogę stwierdzić że nie szkoda mi mojej decyzji co do projektu , jak i wydanych pieniędzy.PzdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajni 27.09.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 (edytowane) Witam wszystkich. Ciebie Grzegorz także- oglądaliśmy z żoną twój dom. Lekki zastój się tutaj zrobił to może, żeby zachęcić do chwalenia się wrzucę coś od siebie. Miałem to robić systematycznie, ale brak czasu- każdy wie jak to jest. Do tego ekipa wystawiła dom w ekspresowym tempie. Brakuje dachu ale to w listopadzie Edytowane 27 Września 2015 przez ajni Dodanie zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajni 27.09.2015 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kataryn 08.10.2015 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Pytanie do cosi, czy zmieściliście się tej sumie ? Witam wszystkich forumowiczów W przyszłym roku planujemy z żoną budowę domu w okolicach Krakowa. Wybór padł na projekt Damokles 2. Zdajemy sobie sprawę, że dach ma skomplikowaną konstrukcję i może być dosyć drogi. Chciałbym się zapytać tych co budowali, budują lub potrafią ocenić czy zmieścimy się w sumie 450 tys. Zamieszczam link do projektu poniżej http://www.domenaprojekt.pl/produkty/61/damokles-2.html# Proszę o opinie i porady Pozdrawiam cosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WrednaBaba 09.10.2015 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 a ja mam pytanie do Grzegorza, wybudowałeś już ? skąd macie okna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajni 28.02.2016 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 a to tak ze stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts