szafiarka 11.04.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 witam , wlasnie remontuje kuchnie i mam problem czy wybrac matowe plytki na podloge czy z polyskiem wpadly mi w oko wlasnie takie z polyskiem i całkiem gładkie ale boje sie ze beda sie ślizgać. ponad to do kuchni 10 m2 nie za duze bylyby plytki o wymiarze 42x42 ?czy lepiej jak plytki sa z takimi jakby rowkami, nie całkowicie gładkie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrabożenka 12.04.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Wydaje mi się, że lepsze będą matowe. Generalnie im bardziej chropowate tym bezpieczniej. Kilkukrotnie prawie rozstałam się z życiem (no, może prędzej z zębami) przez podłogę z połyskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witek_W 19.05.2014 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Sprawdź parametry, czy antypoślizgowe i jaka ścieralność. Na matowych nie widać tak zabrudzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts