twaro 13.04.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 O kimś pisać nie będę bo nie jestem niczyim prawnikiem/adwokatem (fuj!) U mnie często są opóźnienia z realizacją, np. teraz zacząłem odwierty które miałem robić w listopadzie (nie chodzi o 2013 rok). Czasami są sytuacje że się zwyczajnie przeliczę z możliwościami, do tego inne sytuacje komplikują życie i obsuwa gotowa. Szczerze to szczerze. Ale jeszcze nikogo nie oszukałem w sensie rozliczeń czy ostatecznego rzetelnego wykonania usługi. I tak u mnie pozostanie. I o to mi chodzi. Można "dać dupy", ale normalne wytłumaczenie sytuacji załatwia sprawę. A u pana Pięknego przeradzało się to w stok kłamstw. Dzięki za szczerą odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 13.04.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Raczej kpina. Nie podnoś mi ciśnienia proszę!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 13.04.2013 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Tego nie łapię. Wihajster stwierdzil, ze ban Michasia to dla sciemy i rownowagi. Jesli ma racje, wowczas dla mnie, to FM bawi sie jak dziecko w piaskownicy. Wiem, wiem. Tez dostane bana Jednakowoz, to wolny kraj. Jeszcze. Chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 13.04.2013 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Wihajster stwierdzil, ze ban Michasia to dla sciemy i rownowagi. Jesli ma racje dla mnie to FM bawi sie jak dziecko w piaskownicy. Wiem, wiem. Tez dostane bana Jednakowoz, to wolny kraj. Jeszcze. Chyba. To tak dla rownowagi. Zeby nie bylo, ze jednemu wolno pisac o kims, ze ciagle chodzi "skuty", a drugiemu nie wolno pisac, ze miki to Gołuch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 13.04.2013 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Wihajster stwierdzil, ze ban Michasia to dla sciemy i rownowagi. Jesli ma racje dla mnie to FM bawi sie jak dziecko w piaskownicy. Wiem, wiem. Tez dostane bana Jednakowoz, to wolny kraj. Jeszcze. Chyba. OK. Już trzymam. Magnolia, namawiam cię do opowiedzenia nam twoich doświadczeń związanych z M.Pięknym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 13.04.2013 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 W d**e to mam ale ... SE lubi to niech SE chodzi skuty. No i ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 13.04.2013 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 W d**e to mam ale ... SE lubi to niech SE chodzi skuty. No i ? Wiesz... Taka zagrywka Redakcji, ze Pinokio wcale nie jest faworyzowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 13.04.2013 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 OK. Już trzymam. Magnolia, namawiam cię do opowiedzenia nam twoich doświadczeń związanych z M.Pięknym. Ale ja wielkich doswiadczen nie mam W rogi mnie nie 'walnal', zrobil co mial, prajsa dobrego dal, korekte w instalacji obiecal uczynic. Zobaczymy. Pisalem wczesniej znacznie, ze slownosc jesli chodzi o umawianie sie i pojawienie sie w danym dniu to pojecie malo Mu znane. Az irytujace a dla kogos kto uwiazany jest przez prace badz nie przebywajacy na stale w miejscu instalacji to uciazliwe. Wyjasnil to jakis czas temu, ze nawet jak w komorce zapisze to zapomina czy jakos tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 13.04.2013 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Wiesz... Taka zagrywka Redakcji, ze Pinokio wcale nie jest faworyzowany. zatem piaskownica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 14.04.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) Dla wyjaśnienia; Mój banan był uzasadniony następująco : Działania z podejrzeniem świadomego prześladowania innego użytkowika (pisownia oryginalna) Przy czym to podejrzenie spowodował mój wpis (usunięty przez Redakcję) w którym pisałem, że zgrzytów było więcej niż 6, czyli nie 10%, tylko nie mniej niż 20%, odnosząc się do ostatniego wpisu w zablokowanym temacie: Masz rację 60 realizacji 6 zgrzytów. 10% tyle w tym zakresie. Wina moja i zero w tym dyskusji Jakiś skarżypytka doniósł Redakcji, a tam, jakaś wełnista istota, doradziła ukaranie mnie i zbananowanie za „podejrzenie”. Ale życie okrutnie zadrwiło sobie z Redakcji, albowiem w dniu wczorajszym, w usuniętych przez Redakcję wpisach, rzeczony podał 5 (konkretnych i nowych ) przykładów „zgrzytów”, które są „dyskusyjne” Zatem podliczmy, tylko to co, sam instalator pisze o swoich wpadkach – bez naciągania i domysłów. Czyste podane przez Niego fakty; - 6 bezdyskusyjnych, - 5 dyskusyjnych, - 1 „kaloryfer” Proste działanie arytmetyczne (na poziomie nauczania początkowego) pokazuje, że niezadowolonych jest 6 + 5 = 11, 11 + 1 = 12. 12 z 60 realizacji to 20% szanowna Redakcjo. Wyjaśniam również, że określenie nie mniej niż 20% wynika z tego, że są jeszcze zwroty zaliczek za nierozpoczęte w terminie roboty (część pewnie dyskusyjna – przynajmniej 1 taki przypadek też rzeczony opisał). I nie spekuluję, czy znane mi przypadki, pokrywają się z tymi „dyskusyjnymi” podanym przez zainteresowanego. To są tylko liczby (ilości) niezadowolonych podanych przez samego zainteresowanego. Szanowna Redakcjo. Czy podawanie faktów i prostowanie kłamstw, jest „prześladowaniem” ? Czy Regulamin FM dopuszcza karanie za „przypuszczenia” Redakcji ? Wiem, pytania retoryczne, ale zadane „świadomie” – raczej na słowo przepraszam, nie liczę. Ps. I o to mi chodzi. Można "dać dupy",. Ale jak daje się często ? Może czas na zmianę profesji - zwłaszcza jak się czerpie przyjemność z tego faktu. Ps.2. I raczej zmień słowo na "d" na inne określenie np. anatomiczne "dać odbytu", bo możesz otrzymać uzasadnionego banana za używanie wulgaryzmów . Ps.3. No i wykrakałem - dostał następnego banana Jest to jednocześnie moje FINITO w tym temacie, bo nie chcę już więcej narażać Redakcji, na konieczność wymyślania nowych pretekstów do ponownego zbananowania mnie - ot taka ---------automomoderacja------------ Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez sSiwy12 dopisałem Ps.3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 14.04.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 15.04.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Ps.2. I raczej zmień słowo na "d" na inne określenie np. anatomiczne "dać odbytu", bo możesz otrzymać uzasadnionego banana za używanie wulgaryzmów . Ps.3. No i wykrakałem - dostał następnego banana Nie dość że upadły anioł to jeszcze prorok:cool:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zet1977 25.04.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) miki121 Lider FORUM (min. 2800) FORUMOWICZ WIELKI SERCEM ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Zarejestrowany: Jan 2012Skąd: ŻywiecKod pocztowy: 34-300Posty: 3.101 Napisz tutaj lub na privie z imienia i nazwiska który klient po zrezygnowaniu i podpisaniu faktury nie otrzymał zwrotu zaliczki? Pisz fakty a nie kłamstwa i oszustwa. Dla mnie jesteś poprostu zakompleksionym gnojkiem który się spełnia na walce z wymyslonymi przez swój chory umysł wrogami. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ja nie otrzymałem i w dalszym ciągu czekam ... Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez zet1977 Bardziej czytelny opis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 25.04.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 miki121 Lider FORUM (min. 2800) FORUMOWICZ WIELKI SERCEM ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zarejestrowany: Jan 2012Skąd: ŻywiecKod pocztowy: 34-300Posty: 3.101 Napisz tutaj lub na privie z imienia i nazwiska który klient po zrezygnowaniu i podpisaniu faktury nie otrzymał zwrotu zaliczki? Pisz fakty a nie kłamstwa i oszustwa. Dla mnie jesteś poprostu zakompleksionym gnojkiem który się spełnia na walce z wymyslonymi przez swój chory umysł wrogami. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ja nie otrzymałem i w dalszym ciągu czekam ... No i proszę, wyłażą następne kwiatki. Napisz jak długo czekasz i jaka zaliczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zet1977 25.04.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 No i proszę, wyłażą następne kwiatki. Napisz jak długo czekasz i jaka zaliczka. Do przebiśniega mi daleko, więc nigdzie nie wyłażę bo na forum jestem już jakąś chwilę Nie chodzi o zaliczkę tylko nieskończoną robotę z zeszłego roku. Podpisałem aneks, fakturę i wszelakie dokumenty o które prosiła Pani Monika i czekam zgodnie z obietnicą na przelanie kary umownej i jeszcze kilku innych rzeczy ... Przy okazji pozdrawiam Szanowną OBIEKTYWNĄ Redakcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 25.04.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Sorry za kwiatki, ale to było do Pinokia. A z jaka firmą podpisywałeś umowę? Opisz trochę sytuację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Krzysiek 26.04.2013 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Sorry za kwiatki, ale to było do Pinokia. A z jaka firmą podpisywałeś umowę? Opisz trochę sytuację. Opisz opisz .... inkwizytorzy czekają na świeże pożywkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 26.04.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) Opisz opisz .... inkwizytorzy czekają na świeże pożywkę Jak Tobie się coś takiego przytrafi (czego nie życzę ?) to, to ćwierkanie wróbelka, zmieni się w łabędzi śpiew, bo punkt widzenia jest zależny od punktu siedzenia. Także cieszę się razem z Tobą, że szczęśliwym trafem nie jesteś w tych, co najmniej, 20% niezadowolonych. Niech dalej szczęście będzie z Tobą. Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez sSiwy12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Krzysiek 26.04.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Jak Tobie się coś takiego przytrafi (czego nie życzę ?) to, to ćwierkanie wróbelka, zmieni się w łabędzi śpiew, bo punkt widzenia jest zależny od punktu siedzenia. Także cieszę się razem z Tobą, że szczęśliwym trafem nie jesteś w tych, co najmniej, 20% niezadowolonych. Niech dalej szczęście będzie z Tobą. Ale człowieku o czym ty piszesz do mnie, skąd wiesz w jakiej ja jestem sytuacji?? delikatnie się śmieje z krzyżowej wyprawy waszej (nie obchodzi mnie czy jest ona interesowna czy nie) i palenia stosów ... tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 26.04.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Najgorsze jest to, że gro poszkodowanych traktuje FM tylko jako straszak. Z własnych doświadczeń wiem że to działa. Rownie ważne jak powetowanie swoich strat , jest ostrzeżenie innych przed wtopą! Ja juz temu panu podziekowałem i mam nadzieję nigdy się z nim nie spotkać. Zrozum Kasiu czy Krzysiu że dzieki takiej dykusji wątek nie przyschnie i za X czasu nie pojawi sie na forum jakiś daisy321, z ustami pełnymi frazesów, z dobrymi cenami, wręcz z misją montażu i sercem na dłoni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts