twaro 27.04.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) Jeśli rzeczony zrealizuje umowę i będzie niezadowolony, to zawsze może dochodzić swoich roszczeń - także od FM za likwidację (moderację) wpisów ostrzegających. To jest logiczne. Jeśli są takie regulacje prawne, to FM może się bać. Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez twaro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 30.04.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 To co wyprawia na tym forum, w tym od wczoraj (jaśnie pan moderator - przy pełnej akceptacji Redakcji) nadaje się na kompletny materiał do napisania co najmniej pracy doktorskiej.I kto wie może powstanie, bo kopie wszystkich usuniętych wpisów są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 30.04.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 bo dobra robota broni się sama a jak ktoś partaczy to potrzebuje reklamy a z reklamy to kasa dla kogo leci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gall86 30.04.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 gdzie jest temat o pompach p-w? bo chyba nie widze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 30.04.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Po części się zgadzam. Mam jedno jedno ALE, które zdaje się mieć także tutejsza władza. Jeździliście po mikim dość ostro, a nikt nie przedstawiał żadnych faktów, którymi mogły być wyroki sądowe. Bez tego wasze nagonki uznane zostały za bezpodstawne. Taka jest niestety prawda i z tym się zgadzam. Inna sprawa, że jeździliście po jednej osobie, która w zasadzie nie wiadomo gdzie pracuje i czy w ogóle pracuje, a nie po konkretnej firmie. Mi też się to nie podobało... Natomiast kasowanie tematów uważam za skandal. Fakt był tam śmietnik, ale w większości bardzo przydatna baza wiedzy o pompach p-w. Mam nadzieje, że temat po wyczyszczenie ze zbędnych tekstów wróci na forum. Odpowiem tu, aby nie dać pretekstu do zamknięcia następnego tematu przez nadgorliwca moderatora (przy akceptacji Redakcji). Nie jeździłem, a dużym nakładem pracy, przygotowałem materiał dotyczący omówienia dotrzymania warunków gwarancji w przypadku likwidacji firmy - w tym przypadku konkretnej firmy. Skasowano go !!!! Komuś się to nie spodobało, bo na tym forum nie wolno pomagać bezinteresownie forumowiczom - takie jest stanowisko Redakcji, w zakresie każdego wpisu, który Redakcja, w dowolny sposób, łączy z rzeczonym. Mam to na piśmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 30.04.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Szczerze mówiąc mi także nie jest na rękę wykasowanie Naszej dyskusji i nie pisałem w tym zakresie do redakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 30.04.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Szczerze mówiąc mi także nie jest na rękę wykasowanie Naszej dyskusji i nie pisałem w tym zakresie do redakcji Czyli nadgorliwość, która jak wiadomo jest .................................. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 30.04.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Mimo twojej stopki itp. pewne informacje są przydatne a nagonka no cóż taki urok forum.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 30.04.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Mimo twojej stopki itp. pewne informacje są przydatne a nagonka no cóż taki urok forum.... Skoro Pan tak pisze to już nie wtrącamy się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 30.04.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Oczywiście piszę w swoim imieniu a nie firm w których pracowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 30.04.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 A na ewentualne przywrócenie (i wklejenie tu), choć części wpisów, np. dotyczących gwarancji, usuniętych przez wełnistego nadgorliwca (z Waszą akceptacją), liczyć już nie można ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 30.04.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Prosił bym także redakcję o odblokowanie tematu powietrznych pomp ciepła a ja postaram się polemizować z sSiwy tylko w tym temacie a tamtym tylko na tematy techniczne mam nadzieję że sSiwy też tego przypilnuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 30.04.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Skoro Pan tak pisze to już nie wtrącamy się. Przypomina mi to wszystko fragment z serialu "Alternatywy" - chodź szybko, mówią, że zaraz będzie program (TV) "Minuta prawdy"! - "Minuta prawdy"?! Cała?! Nie, to niemożliwe! Oczywiście piszę w swoim imieniu a nie firm w których pracowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 30.04.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Oczywiście piszę w swoim imieniu a nie firm w których pracowałem :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: Akcja i poziom absurdu jak w Brazylijskim serialu, No i redakcja ma swoją rolę też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r.tyrman 30.04.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Mnie tylko zastanawia jak po tych wszystkich obelgach napisanych pod moim adresem, pan M. Piękny zamierza wywiązać się z serwisu. Ja w przeciwieństwie do niego nie jestem "teflonowy" i mógłbym nie wytrzymać nerwowo kolejnego z nim spotkania.Na szczęście w pażdzierniku minie rok od montażu, także mam jeszcze troche czasu aby rozwiązać tą kwestię. Delikatnie przypominam o zwrocie przeoczonej zaliczki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 30.04.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 W takim bądź razie poproszę o bana:cool:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 30.04.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Przypomina mi to wszystko fragment z serialu "Alternatywy" - chodź szybko, mówią, że zaraz będzie program (TV) "Minuta prawdy"! - "Minuta prawdy"?! Cała?! Nie, to niemożliwe! Wrzuć jakiś link jak masz do tego odcinka - Bareja wiecznie żywy czy to PRL czy RP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 01.05.2013 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Mnie tylko zastanawia jak po tych wszystkich obelgach napisanych pod moim adresem, pan M. Piękny zamierza wywiązać się z serwisu. Ja w przeciwieństwie do niego nie jestem "teflonowy" i mógłbym nie wytrzymać nerwowo kolejnego z nim spotkania. Na szczęście w pażdzierniku minie rok od montażu, także mam jeszcze troche czasu aby rozwiązać tą kwestię. Delikatnie przypominam o zwrocie przeoczonej zaliczki! Będę świnią i przypomnę. W takim bądź razie poproszę o bana:cool:. Prosiłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 01.05.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 (edytowane) Sprowadzenie zaistniałych tu problemow, przez wełnistego moderatora (przy pełnej akceptacji redakcji), tylko do pozycji "nagonki" na konkretną firmę jest nadużyciem. Sprawa dotyczy każdej innej "dziedziny" budowlanej, na linii firma - inwestor. Sposób załatwienia spraw przy; niesolidności wykonawcy, likwidacji firmy, gwarancji, niezgodności towaru z umową, czy też wpłacanych "zaliczek" - ma swoje odzwierciedlenie nie tylko w tej konkretnej sytuacji. Mając to na uwadze, w ciągu kilku dni przygotuję odpowiednie materiały, ale mając również na uwadze, to co dzieje się na tym forum i nie chcąc przysparzać tutejszym moderatorom, ani tej redakcji okazji do radosnej twórczości z wykreślaniem wpisów - umieszczę to w dziale prawnym, ale nie na tym portalu. Link podam zainteresowanym na PW - bo mimo potraktowanie mnie "z buta" (notoryczne wykreślanie wpisów, banan) mam poczucie przyzwoitości, że nie wspomnę o lojalności (trudne słowo). Ps. Szczególne podziękowania dla czp01, dzięki któremu podjąłem taką (tą) decyzję. Edytowane 1 Maja 2013 przez sSiwy12 dopisałem Ps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r.tyrman 05.05.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 To ja delikatnie przypomnę, po twojej wymianie zdań z hydraulim- miki zwroć mi moją przeoczona przez ciebie zaliczkę.Poza tym, przeproś za obelgi którymiś mnie oczernił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts