Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Instalatorzy pomp ciepła - podziękowania

Gość Gosc***

Recommended Posts

• Odpowiedzi 131
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Redakcjo,czy to prawda,że sSiwy12 dostał dożywotniego bana za podanie NIP-u mikiego tzn. pana Gołucha vel Pięknego.? Niewiele z tego rozumiem?! Może wypowie się też tutaj na FM o tej sytuacji "szef" mikiego Arturo72? ( tak gwoli wyjaśnienia tej zawiłej sytuacji? )

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Odpowiadając na Twoje pytanie, sSiwy12 dostał bana, a jego posty zostały usunięte.

W postach tych podał nip niejakiego Gołucha, tożsamy z nipem niejakiego Pięknego (dane dostępne w internecie, nie będące żadną tajemnicą).

Generalnie nie wiem w czym problem, bo chyba tylko ludzie dużej wiary wierzyli, że to dwie różne osoby.

A czy na przykład normalny instalator nie może pracować tylko być cały czas atakowany??

A czy wy się przedstawiacie w wypadku atakowania na kogoś?

Nie jesteście anonimowi bez żadnej odpowiedzialności za swoje czyny.

Jak kiedyś uwierzyłem ludziom którzy mnie "wydymali" bez trzymanki na czele z r.pl i pracownikami którzy na moich barkach stworzyli 3 firmy na terenie polski północnej i po dogadaniu się z pewnym Panem r.pl rozpieprzyli firmę która robiła ponad 250 instalacji w Polsce.

Jak jesteście tacy ciekawi to ja walczę o pieprz.... sprawiedliwość w Polsce od ponad 4 lat i bardzo powoli zamykam sprawy do przodu.

Ale wy jesteście lepsi niż sąd i prokuratura bo wy WIECI doskonale wszystko najlepiej.

Wiem jedne w tym kraju wielkie firmy mają normalnego instalatora i inwestora głęboko w dup.... i jak nie daj borze instalator zrobi targety i walczy o oczka procentowe to lepiej go rozmazać jak g... po szybie a na jego miejsce wpuścić kilku następnych.

Bo w skali roku zaoszczędzisz parędziesiąt tysięcy złotych.

Niektórzy piszą że zlikwidowaliśmy ST24 aby nie ponosić odpowiedzialności za gwarancję a ja powiem oficjalnie że każda urządzenie sprzedane i uruchomione przez ST24 jest w moich ręcach serwisowych i to ja się tym zajmuję a nie ucieka od przeglądów, serwisów czy też napraw.

Może i jestem gruboskórny i kawał g... może ale życie i klienci mnie nauczyli że wszystko działa w dwie strony jak ja będę miękki to klient to wykorzysta.

Sławek, r19, twaro, sSiwy upatrzyli sobie cel i powoli go punktują przy czym mają nie ukrywaną radochę.

Edytowane przez miki121

Kolego S pomówienie i ataki na firmę nie tyczyły się mojego nazwiska tyczyły się całkowicie czego innego.

Ale jak to zawsze tutaj to jest manipulacja wpisami i odpowiedziami na poziomie mistrzowskim.

Całe szczęście że tych kilku nie zadowolonych jest w ogromnej mniejszości przeciwnej do tych zadowolonych i to oni nadal polecają mnie i moją robotę i nadal wszystko się toczy normalnym torem i roboty idą do przodu.

Od początku roku wiele pomp i rekuperatorów zostało uruchomionych nie zależnie czy umowa była na ST24 czy na spółkę to i tak roboty byłe zakańczane i są zakańczane bo to kto co podpisał dla mnie jest mniej istotne niż wykonanie powierzonego zlecenia.

Ale w waszych manipulacjach wychodziło na to że my nic nie robimy że nie wykonujemy żadnych montaży itp.

Kiedy pisaliście brednie o 100% a sSiwy miał niby Nasze umowy nie odezwał się tylko wam wtórował a to były czyste kłamstwa bo jeżeli na wszystkie umowy trafiła się jedna taka na cały rok w wypadku zamówienie czegoś nietypowego pod klienta to fakt ale nie można z tego robić normy tylko indywidualne podejście.

Edytowane przez miki121

..dziękuję...

a co do dochodowego to chyba nie myślisz że jakikolwiek instalator robi coś za darmo??

a ponadto jakbyś tak pilnie śledził wpisy to byś dowiedział się że jeden kupiłem i jestem w trakcie jego sprzedaży..

a teraz chce zbudować coś na co będę miał wpływ i uniknę problemów...

A to jakie miałem kiedyś nazwisko to wszyscy wiedzą i nie muszę nic prostować bo niczego nie urywałem

:lol2:

Oczywiście że nie ukrywałeś przynajmniej na forum nie ma na ten temat żanego śladu. Redakcja ładnie na bierząco wszystko czyściła, a sSiwy, który znazł niepodważalny dowód został w nagrodę zbanowany (jak czytam). Została tylko pamięc kilku starych forumowiczów.

Napisz jeszcze w jaki sposób można się tak dogadać . Najpierw sporytny układzik z byłym wspólnikiem po to żeby się zareklamować (projek auta, naganianie w wątkach wspólnka, wpisy w dzienniku, reklama na autku) i nałapać naiwnych, którzy zapłacili za super promocje dla arturka, które były niedostępne dla zwykłych forumowiczów. Moim zdaniem już za sam ten numer i świadome oszukiwanie innych forumowiczów, obaj powinniście dostać bana. A tutaj nie dość że redakcja nie widziała problemu to jeszcze "ktoś" usłużnie czyścił wszelkie niepochlebne opinie i posty, które miały ostrzec nieświadomych niczego nowych użytkowników. Dzięki czemu mogłeś dalej łowić. Tak na logikę wykupienie samego płatnego profilu wydaje mi się za mało, bo z płatnymi profilami jest sporo użytkowników i żaden jeszce nie miał takiej ochrony i pomocu w naganianiu. Na koniec jeszcze dożywotni ban takiego starego zasłużonego tuza jak sSiwy za to że ujawnił prawdę.

Co trzeba zrobić ?

Rodzina ?

Znajomi ?

Może jakiś kolejny montaż w promocji tym razem nie za reklamę (jak to miało miejsce u arturka) a za ochronę ?

Edytowane przez Regut1

Słuchaj Regut juz pisalem wiele razy ze artur w ramach bycia czlonkiem zarzadu dostal inna cene i wielokrotnie mowilem ze nie powinien on jej przytaczac do porownan a to czy on mnie slucha czy nie to coz calkiem inny temat.

Arturowi montaz na pompie T-CAP 9kW powinien wyjść około 20500zł.

Koniec kropka

A co do cen to może zadaj pytanie:

- chcialbympompe;

- tank102,

- magnolie18;

- pitera 719

- rewo66

ile zaplacili za montaz i czy cena byla tak ogromna...

Edytowane przez miki121

możesz sobie teraz mówić co chcesz, ale dyskusja na temat Twojej mizernej osoby rozpoczęła się na dobre od momentu w którym ktoś zorientował się, że dzisiejszy M.Piękny to M.Gołuch. Dokonania ze starego nazwiska są jeszcze dostępne w sieci, nowe-czyste nazwisko miało je zatuszować, ale nie wyszło i tyle... robiłeś co mogłeś i to Ty oczerniałeś wszystkich, którzy drążyli temat, posłużyłeś się Redakcją (po prostu ją zmanipulowałeś) do zacierania śladów a to świadczy, że Twoja wiarygodność jest zerowa...

jak ktoś chce to niech robi z Tobą interesy - ja na pewno się nie skuszę, a to że nie zawaliłeś 100% robót (nikt tak nie mówił) a tylko 20-30% to nie jest też powód do dumy...

tak więc powodzenia w nowym-czystym biznesie, który może uda Ci się rozwinąć za co powinieneś być wdzięczny tylko i wyłącznie temu forum...

(tak na marginesie to nie wierzę w te Twoje 60 instalacji więc % udział niezadowolonych jest znacznie większy, ja to wiem i Ty to wiesz ;) )

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...