twaro 05.05.2013 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Tylko wróciłem z "łikendu"... .Poproszę o bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 06.05.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Redakcjo,czy to prawda,że sSiwy12 dostał dożywotniego bana za podanie NIP-u mikiego tzn. pana Gołucha vel Pięknego.? Niewiele z tego rozumiem?! Może wypowie się też tutaj na FM o tej sytuacji "szef" mikiego Arturo72? ( tak gwoli wyjaśnienia tej zawiłej sytuacji? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 06.05.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Murator się jeszcze bardziej pogrąża.. NIEZROZUMIAŁE DLA NORMALNEGO CZŁOWIEKA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 06.05.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Oj tam.... przecież nic się nie stało.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 06.05.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Redakcjo,czy to prawda,że sSiwy12 dostał dożywotniego bana za podanie NIP-u mikiego tzn. pana Gołucha vel Pięknego.? Niewiele z tego rozumiem?! Może wypowie się też tutaj na FM o tej sytuacji "szef" mikiego Arturo72? ( tak gwoli wyjaśnienia tej zawiłej sytuacji? ) ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 06.05.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiadając na Twoje pytanie, sSiwy12 dostał bana, a jego posty zostały usunięte. W postach tych podał nip niejakiego Gołucha, tożsamy z nipem niejakiego Pięknego (dane dostępne w internecie, nie będące żadną tajemnicą). Generalnie nie wiem w czym problem, bo chyba tylko ludzie dużej wiary wierzyli, że to dwie różne osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 06.05.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Rozumiem że sSiwy znalazł dowód na to że forumowy piękna myszka to Goluch, Redakcja w trosce o budujacych, podziękowała za to sSiwemu, banując go dożywotnio na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 06.05.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Rozumiem że sSiwy znalazł dowód na to że forumowy piękna myszka to Goluch, Redakcja w trosce o budujacych, podziękowała za to sSiwemu, banując go dożywotnio na forum. Niech mnie też zbanuje. Mam to w dupie. (jest powód - niecenzuralne słownictwo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 06.05.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Redakcjo, Czy użytkownicy forum mogą liczyć na komentarz w sprawie, a jeżeli to prawda to również uzasadnienie dla decyzji o banie dla sSiwego ?????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 06.05.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 (edytowane) A czy na przykład normalny instalator nie może pracować tylko być cały czas atakowany??A czy wy się przedstawiacie w wypadku atakowania na kogoś?Nie jesteście anonimowi bez żadnej odpowiedzialności za swoje czyny.Jak kiedyś uwierzyłem ludziom którzy mnie "wydymali" bez trzymanki na czele z r.pl i pracownikami którzy na moich barkach stworzyli 3 firmy na terenie polski północnej i po dogadaniu się z pewnym Panem r.pl rozpieprzyli firmę która robiła ponad 250 instalacji w Polsce.Jak jesteście tacy ciekawi to ja walczę o pieprz.... sprawiedliwość w Polsce od ponad 4 lat i bardzo powoli zamykam sprawy do przodu.Ale wy jesteście lepsi niż sąd i prokuratura bo wy WIECI doskonale wszystko najlepiej.Wiem jedne w tym kraju wielkie firmy mają normalnego instalatora i inwestora głęboko w dup.... i jak nie daj borze instalator zrobi targety i walczy o oczka procentowe to lepiej go rozmazać jak g... po szybie a na jego miejsce wpuścić kilku następnych.Bo w skali roku zaoszczędzisz parędziesiąt tysięcy złotych.Niektórzy piszą że zlikwidowaliśmy ST24 aby nie ponosić odpowiedzialności za gwarancję a ja powiem oficjalnie że każda urządzenie sprzedane i uruchomione przez ST24 jest w moich ręcach serwisowych i to ja się tym zajmuję a nie ucieka od przeglądów, serwisów czy też napraw.Może i jestem gruboskórny i kawał g... może ale życie i klienci mnie nauczyli że wszystko działa w dwie strony jak ja będę miękki to klient to wykorzysta.Sławek, r19, twaro, sSiwy upatrzyli sobie cel i powoli go punktują przy czym mają nie ukrywaną radochę. Edytowane 6 Maja 2013 przez miki121 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 06.05.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Niedobry Goluch zniknął ale stary NIP pozostał. Teraz wystrarczy Ci odwagi, przestaniesz kłamać i odpowiesz na pytanie ? Nazywałeś się wcześniej Goluch? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 06.05.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Gołuch nie był nie dobry był naiwny a to jest duża różnica.A to jakie miałem kiedyś nazwisko to wszyscy wiedzą i nie muszę nic prostować bo niczego nie urywałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 06.05.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Gołuch nie był nie dobry był naiwny a to jest duża różnica. A to jakie miałem kiedyś nazwisko to wszyscy wiedzą i nie muszę nic prostować bo niczego nie urywałem wreszcie nie panie Gołuch - nic Pan nie ukrywał, skądże znowu... ciekawe co Redakcja na to? i gdzie te pomówienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 06.05.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 (edytowane) Kolego S pomówienie i ataki na firmę nie tyczyły się mojego nazwiska tyczyły się całkowicie czego innego.Ale jak to zawsze tutaj to jest manipulacja wpisami i odpowiedziami na poziomie mistrzowskim.Całe szczęście że tych kilku nie zadowolonych jest w ogromnej mniejszości przeciwnej do tych zadowolonych i to oni nadal polecają mnie i moją robotę i nadal wszystko się toczy normalnym torem i roboty idą do przodu.Od początku roku wiele pomp i rekuperatorów zostało uruchomionych nie zależnie czy umowa była na ST24 czy na spółkę to i tak roboty byłe zakańczane i są zakańczane bo to kto co podpisał dla mnie jest mniej istotne niż wykonanie powierzonego zlecenia.Ale w waszych manipulacjach wychodziło na to że my nic nie robimy że nie wykonujemy żadnych montaży itp.Kiedy pisaliście brednie o 100% a sSiwy miał niby Nasze umowy nie odezwał się tylko wam wtórował a to były czyste kłamstwa bo jeżeli na wszystkie umowy trafiła się jedna taka na cały rok w wypadku zamówienie czegoś nietypowego pod klienta to fakt ale nie można z tego robić normy tylko indywidualne podejście. Edytowane 6 Maja 2013 przez miki121 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 06.05.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 ...o widzę, że zaczynasz budowę domu... gratulacje... widać instalatorstwo to dochodowy interes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 06.05.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 ..dziękuję...a co do dochodowego to chyba nie myślisz że jakikolwiek instalator robi coś za darmo??a ponadto jakbyś tak pilnie śledził wpisy to byś dowiedział się że jeden kupiłem i jestem w trakcie jego sprzedaży..a teraz chce zbudować coś na co będę miał wpływ i uniknę problemów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 06.05.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 (edytowane) A to jakie miałem kiedyś nazwisko to wszyscy wiedzą i nie muszę nic prostować bo niczego nie urywałem Oczywiście że nie ukrywałeś przynajmniej na forum nie ma na ten temat żanego śladu. Redakcja ładnie na bierząco wszystko czyściła, a sSiwy, który znazł niepodważalny dowód został w nagrodę zbanowany (jak czytam). Została tylko pamięc kilku starych forumowiczów. Napisz jeszcze w jaki sposób można się tak dogadać . Najpierw sporytny układzik z byłym wspólnikiem po to żeby się zareklamować (projek auta, naganianie w wątkach wspólnka, wpisy w dzienniku, reklama na autku) i nałapać naiwnych, którzy zapłacili za super promocje dla arturka, które były niedostępne dla zwykłych forumowiczów. Moim zdaniem już za sam ten numer i świadome oszukiwanie innych forumowiczów, obaj powinniście dostać bana. A tutaj nie dość że redakcja nie widziała problemu to jeszcze "ktoś" usłużnie czyścił wszelkie niepochlebne opinie i posty, które miały ostrzec nieświadomych niczego nowych użytkowników. Dzięki czemu mogłeś dalej łowić. Tak na logikę wykupienie samego płatnego profilu wydaje mi się za mało, bo z płatnymi profilami jest sporo użytkowników i żaden jeszce nie miał takiej ochrony i pomocu w naganianiu. Na koniec jeszcze dożywotni ban takiego starego zasłużonego tuza jak sSiwy za to że ujawnił prawdę. Co trzeba zrobić ? Rodzina ? Znajomi ? Może jakiś kolejny montaż w promocji tym razem nie za reklamę (jak to miało miejsce u arturka) a za ochronę ? Edytowane 6 Maja 2013 przez Regut1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 06.05.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 (edytowane) Słuchaj Regut juz pisalem wiele razy ze artur w ramach bycia czlonkiem zarzadu dostal inna cene i wielokrotnie mowilem ze nie powinien on jej przytaczac do porownan a to czy on mnie slucha czy nie to coz calkiem inny temat.Arturowi montaz na pompie T-CAP 9kW powinien wyjść około 20500zł.Koniec kropka A co do cen to może zadaj pytanie:- chcialbympompe;- tank102,- magnolie18;- pitera 719 - rewo66 ile zaplacili za montaz i czy cena byla tak ogromna... Edytowane 6 Maja 2013 przez miki121 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 06.05.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 możesz sobie teraz mówić co chcesz, ale dyskusja na temat Twojej mizernej osoby rozpoczęła się na dobre od momentu w którym ktoś zorientował się, że dzisiejszy M.Piękny to M.Gołuch. Dokonania ze starego nazwiska są jeszcze dostępne w sieci, nowe-czyste nazwisko miało je zatuszować, ale nie wyszło i tyle... robiłeś co mogłeś i to Ty oczerniałeś wszystkich, którzy drążyli temat, posłużyłeś się Redakcją (po prostu ją zmanipulowałeś) do zacierania śladów a to świadczy, że Twoja wiarygodność jest zerowa... jak ktoś chce to niech robi z Tobą interesy - ja na pewno się nie skuszę, a to że nie zawaliłeś 100% robót (nikt tak nie mówił) a tylko 20-30% to nie jest też powód do dumy... tak więc powodzenia w nowym-czystym biznesie, który może uda Ci się rozwinąć za co powinieneś być wdzięczny tylko i wyłącznie temu forum... (tak na marginesie to nie wierzę w te Twoje 60 instalacji więc % udział niezadowolonych jest znacznie większy, ja to wiem i Ty to wiesz ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 06.05.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 (edytowane) Widzisz ja wiem to a ty znowu manipulujesz liczbami i wpisami.Ponadto sieć zawsze przyjmie anonimowe wpisy a dochodzenie prawdy jest dlugie i zmudne.Proszę redakcję o LIKWIDACJĘ KONTA albo DOŻYWOTNIEGO BANA Edytowane 6 Maja 2013 przez miki121 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts