Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Instalatorzy pomp ciepła - podziękowania

Gość Gosc***

Recommended Posts

• Odpowiedzi 131
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pisałeś po tym gdy sprawa z bezrobotnym viceprezesem spółki się rypła i forumowicze zaczynali wprost pytać o to na forum. Zresztą vicek też miał z tobą swoje przejscia na tyle że przy całym swoim wstręcie do węgla musił pokochać kozę ( to było piękne :lol2:), bo jak wyjaśniałeś sam dla siebie nie potrafił dopilnować zamówienia. Sporo pisałeś i nie trzeba było być sSiwym żeby się połapać że nie trzyma sie to zwykłej ludzkiej logiki. No ale Redakcja uwierzyła i nadal mocno wierzy:D To wiara czyni cuda, czy możę pewien drobny cud uczynił wiarę ?

miki ja już zakończę wymianę zdań z Tobą, miło że wreszcie wykazałeś odrobinę odwagi cywilnej i przestałeś się przynajmniej wypierać swojego nazwiska...

układaj sobie teraz pracę i życie jak chcesz, ale nie opieraj wszystkiego na kłamstwie i manipulacjach bo to do niczego nie prowadzi...

Tak wiem coś o tym,wcześniej miała być inna na którą też czekał tyle że w akcie desperacji zgodził się na inny model . swgo czasu arturek w akcie desperacji popełniłe pw z prośbą żeby nie ujawniać szczegółow, co uszanowałem i czego nie robię. piękny goluchu nazwisko można zminić, natury człowieka zminić się nie da - niestety

Kończąc dyskusję z Tobą powiem tak pompa artura od zamówienia do dotarcia do niego była monitorowana przez niego.

A jak dotarła z malezji na tabliczce miała piękną datę produkcji grudzień 2012 więc widać on po zamówieniu jechała z malezji :)

A ta Malezja to we Francji leży?

Kolejny raz dyskusja zamieniła się w awanturę. Ponieważ strony deklarują zgłoszenie sprawy do prokuratury, temat prawdopodobnie stanie się dowodem w sprawie. Wzajemnych oskarżeń, tłumaczeń, insynuacji i obrażania już wystarczy. Zamykamy temat i prosimy dochodzić swoich praw w sądzie, nie na forum.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...