Sławek... 06.05.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 w którym momencie ma miejsce ta moja manipulacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 06.05.2013 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Proszę redakcję o LIKWIDACJĘ KONTA albo DOŻYWOTNIEGO BANA Redakcjo ja proszę o nie likwidowanie konta Pana Gołucha/Pięknego ponieważ można przypuszczać, że po tym fakcie wróci tutaj jako zupełnie nowy użytkownik w nowym wcieleniu i z nową historią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 06.05.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Pisałeś po tym gdy sprawa z bezrobotnym viceprezesem spółki się rypła i forumowicze zaczynali wprost pytać o to na forum. Zresztą vicek też miał z tobą swoje przejscia na tyle że przy całym swoim wstręcie do węgla musił pokochać kozę ( to było piękne ), bo jak wyjaśniałeś sam dla siebie nie potrafił dopilnować zamówienia. Sporo pisałeś i nie trzeba było być sSiwym żeby się połapać że nie trzyma sie to zwykłej ludzkiej logiki. No ale Redakcja uwierzyła i nadal mocno wierzy:D To wiara czyni cuda, czy możę pewien drobny cud uczynił wiarę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 06.05.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 miki ja już zakończę wymianę zdań z Tobą, miło że wreszcie wykazałeś odrobinę odwagi cywilnej i przestałeś się przynajmniej wypierać swojego nazwiska...układaj sobie teraz pracę i życie jak chcesz, ale nie opieraj wszystkiego na kłamstwie i manipulacjach bo to do niczego nie prowadzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 06.05.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Proszę redakcję o LIKWIDACJĘ KONTA albo DOŻYWOTNIEGO BANA Po co???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 06.05.2013 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Tak wiem coś o tym,wcześniej miała być inna na którą też czekał tyle że w akcie desperacji zgodził się na inny model . swgo czasu arturek w akcie desperacji popełniłe pw z prośbą żeby nie ujawniać szczegółow, co uszanowałem i czego nie robię. piękny goluchu nazwisko można zminić, natury człowieka zminić się nie da - niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 06.05.2013 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Bo niezależnie co komu powiem zawsze znajdzie się jakiś palant aby dop....ić wiesz co miki? trafiłeś w sedno bo szukałem odpowiedniego słowa określającego Twój tupet i zakłamanie i mi je podrzuciłeś: jesteś po prostu PALANTEM i tyle.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 06.05.2013 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Tak, dostalem extra prajs na moja PC. Potwierdzam, Kaj ta chalupa stawiasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 06.05.2013 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Miał dużego stracha że cokolwiek dostanie, Zresztą dzielnie sobie na to zapracował, zapłacili, Ci których nagonił dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 06.05.2013 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 od ciebie 140km Heh, to Cie bede nawiedzial nocami jak bedzie mi zimno . uuuuuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jbloch 07.05.2013 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Kończąc dyskusję z Tobą powiem tak pompa artura od zamówienia do dotarcia do niego była monitorowana przez niego. A jak dotarła z malezji na tabliczce miała piękną datę produkcji grudzień 2012 więc widać on po zamówieniu jechała z malezji A ta Malezja to we Francji leży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 07.05.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Kolejny raz dyskusja zamieniła się w awanturę. Ponieważ strony deklarują zgłoszenie sprawy do prokuratury, temat prawdopodobnie stanie się dowodem w sprawie. Wzajemnych oskarżeń, tłumaczeń, insynuacji i obrażania już wystarczy. Zamykamy temat i prosimy dochodzić swoich praw w sądzie, nie na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts