Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Cyfra+, Polsat, a może coś innego ?

Jaką wybrałeś platformę cyfrową ?  

32 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaką wybrałeś platformę cyfrową ?

Recommended Posts

Ja użytkuję Cyfrę od ponad 1,5 roku i właśnie z niej rezygnuję...

Powodów jest kilka: urodził mi się synek w czerwcu :D , ma teraz 10 miesięcy i wolę spędzać czas z nim niż gapić się w TV, buduję się i szkoda czasu na TV, buduję się i szkoda ponad stówki miesięcznie na TV :p, poza tym buduję się i jak już się przeprowadzę i wszystko wykończę, to gdzieś tak koło emerytury kupię sobie Cyfrę jeszcze raz, może będę miał czas i pieniądze, żeby z tego korzystać... :D

Rav

No własnie, dobry temat.

Mam Cyfrę od niecałego roku. I zastanawiam się nad rezygnacją. Dlaczego?

1. kiedy podpisywałam umowę dostałam 3wymiary Disc. gratis (o co nie prosiłam) przez 3 miesiące, ale po 3 miesiaca chcieli mi ją automatem wstawić za 8zł - w sumie szybko sie zorientowałam, ze ten gratis chcą mi wstawić i zrezygnowałam

2. 3 x miałam problem z odbiorem programu, faceci na infolinii instruowali mnie co robić, za kazdym razem sugerowali, żebym dzwoniła do faceta, który mi montował antenę, bo jest źle ustawiona. wstyd się przyznać - sama do tego doszłam, ze to nie problem z anteną, ale kabelek się nieco obluzował :oops:

3. od pewnego czasu wróciła TV Puls, ja jej nie mam, panowie znowu mnie odsyłają do faceta, który mi zakładał antenę, twierdzą, że to wina ustawienia anteny

Już mi się nie chce...

Zastanawiam się nad zwykłą satelitą, i tak mało oglądam TV...

Ludzie a kiedy wy macie czas TV oglądać ja z rana do pracy po pracy na budowę podłubac trochę i tak dzien w dzień ... TV wieczorkiem to nieraz sie nawet niechce juz oglądać ... Lepiej sie z dzieciakami pobawić co nie widza mnie cały dzien czy z zonusią pogadać. A jak już to wolę sobie PC właczyć i jakiegoś filmika na DIVIX obejrzeć :wink:

wybralam cyfre z powodu baaaardzo kiepskiego odbioru. Teraz mam 1,2 i inn. Dodatkowo-Cartoon dla dzieciaków (juz żałuję!!!) i canal+.

Ale to strasznie drogo - na lato zrezygnuję - dom zbudowany, ale jeszcze ogródek czeka :)

Potwierdzam - obsługa jest beznadziejna. Zwłaszcza jak już się zostało abonentem!!!

Ja rozpoczęłam od zgrzytu i aż się boję co będzie dalej.

Podpisałam umowę na początku lutego (instalacja miała być następnego dnia). Niestety spadł śnieg i tak trzymało 1,5 miesiąca.

Instalacja więc odbyła się w marcu.

Rachunek opiewa za okres od początku lutego. 130 złotych za samą perspektywę "mienia" cyfry :evil:

Jak myślicie - powinnam zapłacic?

Podzielcie się przemysleniami co kto wybrał ?

mam cyfre ale straszne dziadostwo jezeli chodzi o wspolprace z nimi jak cos sie zepsuje nie polecam

Witam

Mam pytanie , jakie to problemy są z wymianą uszkodzonego sprzętu ( oczywiście jeśli o to chodzi), bo każdy dystrybutor wymienia na drugi egzemplarz od ręki , natychmiast.

Pozdrawiam

PS

Jeśli są naprawdę jakieś problemy proszę o kontakt na priv, postaram się pomóc.

Jeszcze nie wybralem ale jesienia zapewne kupie dekoder Polsatu za 200zl plus roczny abonament. Wyjdzie podobnie jak kupno samego dekodera FTA na gieldzie a bede mogl oglac dodatkowo Polsat cyfrowy przez rok. Pozniej zrezygnuje. Nie widze sensu placenia platformom za abonament skoro jest pelno programow FTA za darmo.

D.

Mam od sierpani ubiegłego roku Cyfrę i przyznam, że jestem bardzo zadowolona, bo mam 3 kanały które zabrano mi w kablówce: Eurosport, Minimax/Minimini i Discovery. Dla tych kanałów płacę 56 miesięcznie i wcale nie mam zamiary rezygnować, a filmów nie lubię więc nie potrzebuję HBO i tym podobnych

Generalnie jedno i drugie to badziewie (czyt. shit). Na pewno nie warte swojej ceny. Mam CYFRĘ+ od jakiś 4 lat i ciągle sie zastanawiam, czemu mój mąż tego badziewia nie wywalił z domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak chcę i mam czas coś obejżeć (np. jakis film), to i tak ogladam albo z wypozyczalni, albo z na kompie.

Najpierw miałem "Wizję", po połączeniu z Cyrfą została "Cyfra+". Z oferty "Wizji" byłem zadowolony, ale to co oferuje "Cyfra+" za 56zł to kupa śmiechu, często wogóle niema co obejrzeć. Tylko Żona powstrzymuje mnie przed wywaleniem i oddaniem im tego dekodera - tfu.

kazb - może rozwinąłbyś jakoś temat, masz to podłączone to telewizora, czy oglądasz na kompie, ile jest dostępnych programów polskojęzycznych, jaką masz prędkość połączenia z netem i czy Ci się obraz nie zacina?