tudor81 13.04.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Witam wszystkich, czy komuś udało się kupić regulator temperatury taki który można zamontować w ramce( powinien mieć ok. 55mm x 55mm) , ale w srebrnym lub grafitowym kolorze?Ja przeczesuje internet i jakoś nie trafilem, chodzi mi o np. taki regulator jak tu:http://www.conrad.pl/?websale7=conrad&pi=560920&utm_campaign=560920&ref=Sociomantic&utm_source=Sociomantic&utm_medium=CPCpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobasxx 13.04.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Wpisz sobie w googla: termostat pokojowy w ramkęwybierz zakładkę Grafika i szukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tudor81 13.04.2013 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Wpisz sobie w googla: termostat pokojowy w ramkę wybierz zakładkę Grafika i szukaj. Szukałem w ten sposób, oczywiście że znalazłem np. z Ospela ale cena prawie 400zł za sztukę (potrzeba mi 5 ) to trochę dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts