87anam87 13.04.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 15.04.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 WItaj Gratuluje pięknego domu! Wiesz, takie dzienniki jak Twój bardzo mobilizują! Mogę zapytac ile dokładnie budowaliście tzn jak długo od stanu 0 do tego co jest obecnie? Jak sprawuja się schody? U nas też będą "zakręcone bez spocznika" są jakieś minusy w użytkowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 15.04.2013 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 WItaj Gratuluje pięknego domu! Wiesz, takie dzienniki jak Twój bardzo mobilizują! Mogę zapytac ile dokładnie budowaliście tzn jak długo od stanu 0 do tego co jest obecnie? Jak sprawuja się schody? U nas też będą "zakręcone bez spocznika" są jakieś minusy w użytkowaniu? wiesz co tak jak pisałam początek około maja 2009, do zimy tylkosciany bez więźby kolejny rok dach kolejny okna ocieplenie poddasz tynki wylewki i ogrzewanie, i w tym roku mam nadzieję że do rudnia uporamy się z resztą oczywiście można szybciej ale wyszło tak wolno bo i kasa zarabia się w takim tempie schody jeszcze nie zrobione trepy zamawiamy w lipcu ale chodzi sie po nich milo tzn ie ma problemów ze schodzeniem a tak czasem bywa, jak zamieszkam bedę w stanie powiedzieć więcej ps a co to jest spocznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 22.04.2013 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 msdracula te płytki to są paradyz piumetta viola to cały zestaw, jesli chodzi o te siwe połączone z nimi to piumetta grys insrto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 22.04.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Wykonczeniowka rusza pełna para, super. Płytki do łazienki fajne, ciepłe. Co planujecie na podłogę w salonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 23.04.2013 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 w salonie planujemy drewno, cos ciemniejszego ale jeszcze nic konkretnego nie jest wybrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.05.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Aniu pisalas , ze nie mozesz wejsc do mojego dziennika ..... to jest problem ogolny na FM .... zakladam , ze przeciazone serwery :mad:.... zaraz zglaszam to do Administracji gdyz sama tez probwalam sie " dostac " do kilku dziennikow i komentarzy niestety bez powodzenia ... dopiero za 10 - tym podejsciem udalo sie , ale tak nie moze byc .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 05.05.2013 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 ciagle nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.05.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Aniu jak zapiszesz sobie Mija Chomiczowke na swoim kompie w FAVORITES to powinno zadzialac http://forum.muratordom.pl/showthread.php?131091-Moja-CHOMICZOWKA/page130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 08.05.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Przyszłam z rewizytą Bardzo fajny dom, zwłaszcza schody mi się podobają. Kolor elewacji też bardzo ładny, my chyba wybierzemy podobny, na pewno coś z żółci. No i płytki do łazienki też mnie zaciekawiły. Przy włączonych światłach muszą dawać ciekawe efekty wizualne. Pozdrawiam i życzę szybkich postępów prac i powrotu do DOMU:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
water-sprite 09.05.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Hej, ja też z rewizytą Chociaż bliżej mi było do Twojego poprzedniego dziennika. Zupełnie nic na temat wykończeniówki napisać nie mogę, choć będę podpatrywać, a może nawet ukradnę jakiś pomysł? Współczuję Ci z powodu okien, budowanie na odległość przysparza co najmniej dwa razy tyle stresu co budowanie będąc na miejscu. Mam przy okazji pytanie odnośnie drzwi wejściowych. Jakie są ich wymiary i jaki miałaś wymiar otworu na nie? Ja też planuję takie "półtora drzwi" i mam otwór 140 cm, zastanawiam się czy nie za wąski? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 09.05.2013 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 water-sprite dzieki za wizyte hm... podpatrywac? no jasne ale licze tez na opinie jesli chodzi o te drzwi to my mielismy zbyt szeroki otwor wychodziło ze trzeba wstawic praktycznie 2 dostawki, a kazda kosztuje 50 badz 55 prcent ceny drzwi. tak samo jest z gorna dostawka. wiec my nasze drzwi troszke zamurowalismy zeby zmiescic sie tylko w jednej. wiec tak drzwi masz podany rozmiar a dostawke doplacasz do dpowiedniej szerokosci. zapraszam ponownie wiec jesli powiedzmy wstawiasz drzwi 90' to z twoich 140 zostaje ci 50cm. wiec tam gdzie ja kupowałam mieścisz sie w granicy i dopłacasz tylko 50 za stała i 55 % za ruchoma dostawke. powyzej 50 cm a do 75 cm za dostawke dopłacasz 70% gdy dostawka wynosi 100% płacisz jak za kolejne drzwi. mam nadzieję ze wyjasniłam to wmiare jasno. wiec Ty jak najbardziej miscis sie w granicy tej tanszej dostawki. i oczywiscie trór nie jest zbyt waski, moim zdaniem idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 09.05.2013 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 makowa_panienka dzieki za wizyte i zapraszam czesciej, im wiecej opinii tym lepiej, wlasnie dzieki opiniom innych nie wybrłam drzwi zewnetrznych których bym teraz żałowała, wiec głosy sie przydaja elawacja juz skonczona jutro wstawię zjęcia nas widok cieszy bardzo, zreszta jak kazdy etap pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
water-sprite 10.05.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Dzięki, bardzo jasno mi to wyjaśniłaś Teraz mogę spać spokojnie OK, obiecuję wyrazić czasem swoją opinię, ale ja jestem wnętrzarski analfabeta, że się tak wyrażę. Nigdy nie "czuję" czy coś do siebie pasuje, dlatego zazwyczaj stawiam na prostotę i minimalizm. Im mniej dodatków tym mniejszy problem. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
puszek 13.05.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Witaj 87anam87, Domek śliczny i dopracowany każdy szczegół:yes:, ja mam pytanie odnośnie tynku i podbitki bardzo mi się podobają kolory- zestawienie, czy mogła byś podać nr i nazwy kolorów i jaka firma tynku i podbitki. Czy dach jest w kolorze brązowym-czekoladowym? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 13.05.2013 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 puszek witam u mnie. dach jes w kolorze ciemny brąz jest to mat, sara z budmatu. podbitka jest także w kolorze ciemny brąz, z tym nie ma większego problemu wystarczy powiedzieć ze chce się podbitkę w kolorze ciemnego brazu i oni dadza już kilka osób pytało mniee o numer tynku, miestety nie wiem bo nie ma mnie w polsce, za kilka tygodni będę więc dam znac jaki to numerek, jest to tynk silikatowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 01.06.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Witam, wpadam do Twojego dziennika a tam . . . . . wątek przeniesiony (to tak jak u mnie ) Ale masz prześliczny dom, prezentuję się cudnie :yes: i te drzwi wejściowe :rolleyes: no to teraz czekamy na wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana0606 14.11.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 I dalej co? Coś pusto od lata a tu już zima prawie, a ja tak lubię oglądać wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.12.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Dużo ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju życzą Iwona i Mariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 30.12.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Niech w Nowym Roku świat będzie dla Was pełen ciepła, radości i przyjaciół, a w Waszym domu niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia. Iwona i Mariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts