czupurek 23.04.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 no to, trzymam kciuki za szybko przeprowadzoną wykończeniówkę jakby nie patrzeć sporo masz już z głowy podoba mi się kolor jednego z wc (granat z niebieskim), u siebie też planuję dać w podobnych kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 23.04.2004 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Dzięki za wsparcie myślę że się przyda a na głowie to oprócz budowy i pracy zawodowej mam już niewiele (patrz zdjęcie w pasiakach na plaży zrobione kilka lat temu) Co do łazienki to w rzeczywistości wygląda jeszcze lepiej niestety inwestor popełnił jeden błąd dał biały grzejnik łazienkowy na białej ścianie nie róbcie tego wygląda fatalnie Niestety zdjęć z wykończonych łazienek mam niewiele, ponieważ biały montaż robią glazurnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 19.09.2004 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2004 no widzę Panie Mikołaju, że dom przybiera i przybiera i że prace wrą!A kiedy jakieś zdjęcia się pokażą? Zaglądam na stronę i cały czas tylko rurologia i wczasologia i nawet kawałka domu nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 19.09.2004 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2004 Zdjęcia są robione na bieżąco Plany i kilka pierwszych fotek wysłałem dla swego Web-montarzysty (tego co mi stronę zmieniał) muszę mu się przypomnieć Następne będą jak tylko wywołam film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts