adi_ 16.02.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 czesc tez jestem fascynatem bambusow izawsze mam ubaw jak whodze do kwiaciarni a oni sprzedawaja dracene bambusowata jako bambus prosze o namiary na bambusy w kaliszu i na kawe ale nie produkcji holenderskiej tylko normalna pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.08.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 W Kaliszu to widziałam w LM właśnie dzisiaj i mnie zachwyciły takie wysokości ok 60 cm w doniczkach po 52 zł ślicznie wyglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.08.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 a tak spytam.. bo wątek przyznaję przeleciałam na szybko .. a taki bambus kupiony w kwiaciarni i rosnący w domu to się też nadaje?? bo właśnie mi taki byk urosnął, i nie mam go gdzie dać, a szkoda mi go troszkę zniszczyć (dziecko i kot...) http://images34.fotosik.pl/204/0823e7057e90e464med.jpg teraz ma jeszcze trzy dodatkowe odnogi, zdjęcie jest z kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelm 14.08.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 a tak spytam.. bo wątek przyznaję przeleciałam na szybko .. a taki bambus kupiony w kwiaciarni i rosnący w domu to się też nadaje?? bo właśnie mi taki byk urosnął, i nie mam go gdzie dać, a szkoda mi go troszkę zniszczyć (dziecko i kot...) http://images34.fotosik.pl/204/0823e7057e90e464med.jpg teraz ma jeszcze trzy dodatkowe odnogi, zdjęcie jest z kwietnia Pogratulować pięknie odratowanej z "bambusowego" stanu draceny! (Stan "bambusowy" draceny to: łodyga oskubana z liści, całość otumaniona preparatami i koniec wsadzony do naczyńka z wodą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelm 14.08.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 a tak spytam.. bo wątek przyznaję przeleciałam na szybko .. a taki bambus kupiony w kwiaciarni i rosnący w domu to się też nadaje?? bo właśnie mi taki byk urosnął, i nie mam go gdzie dać, a szkoda mi go troszkę zniszczyć (dziecko i kot...) http://images34.fotosik.pl/204/0823e7057e90e464med.jpg teraz ma jeszcze trzy dodatkowe odnogi, zdjęcie jest z kwietnia Pogratulować pięknie odratowanej z "bambusowego" stanu draceny! (Stan "bambusowy" draceny to: łodyga oskubana z liści, całość otumaniona preparatami i koniec wsadzony do naczyńka z wodą). Dracena - czyli tylko w domu. Trzymaj tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.08.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 no.. i znów coś nowego się dowiedziałam dzięki, trochę zadziwiająca informacja, ale zawsze człowiek się mądrzejszy zrobił... ale to dlaczego tak jest, że kupuje się to pod nazwą bambus, a nie dracena.. człowiek by z siebie potem idioty nie robił pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts